Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

martes, 31 de mayo de 2011

Simat-Llutxent (Per les Sureres)-Rotova-Platja Gandia-Simat

Ruta realitzada el Dimarts 31/05/2011

07.30 del matí, i com de costum a Ca Anna i Pruden, per fer-me el cafenet i la pasteta, per agafar una mica de forces.
08.15, comence a pedalejar, aquesta vegada hi vaig jo sol, i comence cap a Barx, el dia esta algo boirós i la veritat que no molesta gens una mica de frescoreta.
Amb tranquilitat, ja que la volta de huí sera llarga, arribe a Barx i amb la mirada clavada en la pujada de les Antenes, que per molt que la faja, sempre em causa respecte.
Aicí que amb la tranquilitat que tenia previst, comence la pujada de les Antenes, i al ratet dalt, i a gaudir d'un xicotet tram de descans per enfilar la pujada de les Sureres.
Aquesta pujada, era la segona vegada que la feia, i al igual que la primera, hem va encantar, els seus paisatges.
A partir d'ara els nuvols que m'havien acompanyat fins ara, desapareixien per deixar pas al sol, i la veritat que en un principi no molestava, però després si que ho feia, i moltttttttttttttt.
La baixada de les Sureres, va estar prou xula, exceptuant els trams on casi no es podia anar i vaig tindre que baixar de bici, sort que hi van ser un parell de trams, sobretot una vegada passades les sureres.
De Llutxent cap a Rotova, va anar tot prou be, sense ningun tipús de incidència.
Una vegada en Rotova, hi vaig aprofitar per fer un xicotet barret amb un amic, i refrescar-me una mica, ja que el sol ja apretava de calent.
Després del barret, comence a pedalejar amb direcciò Gandia, passant per davant del Monestir de Sant Jeroni, i per Marxuquera.

Ja una vegada en Ganida, aprofite el carril bici que te, per a anar tranquilament, però de sobte, taxan, ja no hi ha carril bici, així que pels carrers de Gandia fins a la carretera de la Platja, on ja tornà  aparèixer el carril bici.
Ja una vegada a la platja de Gandia, aprofite per pegar un mosset i gaudir de la platja, al igual que els milers de persones que hi havien prenent el sol.
Després de la parada, comence ja el camí que ja hem portaria fins ma casa a Simat.

A  la ruta de huí he fet un total de 81,97kms (dels cuals 45,68 han sigut cap amunt),  amb una altura màxima de 699 msnm, amb un desnivell acumulat de 1116,57 mts, i un desnivell màxim del 15,57%.  i un temps total de 5h26m (2h 50m pujant; 1h 44m baixant i 0h 53m parat).

Si vols el track de la ruta, fes click aci.

La gràfica de la ruta.

Gràcies per passar i fins la propera ruta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario