Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

sábado, 21 de mayo de 2011

Simat-Pas del Llop-Carcaixent-Urb. San Blai-Rafelguaraf-Simat

Ruta realitzada el dissabte 21/05/2011

07.30, al lloc de sempre, hi apareixen 4 amics amb ganes de fer una bona ruta. En un principi, la ruta era anar a Bellús, però com hi havien compromissos familiars, decidirem fer una un poc mes curta.
Així que, comencem a pedalejar amb direcciò cap a la Barraca, per l'antiga via del tren, després camins d'horta, ens plantifiquem a la Barraca, i cap al Pas del Llop.
Primer incident del dia, a l'entrada del Pas, una frenadeta, una cala que no ix, i bac d'Alex, amb tant mala sort, hi havia una pedra amb la que fer-se un xicotet foraet a la cama. Aixi que tot el camí amb un mocador a la mà per anar torcant la sang que no parava d'eixir.
Ja una vegada arribem a Carcaixent, enfilem la carretera que ens porta fins la urbanitzacio San Blai, amb un bon ritme arribem al camí de pedra que ens portaria fins la casa de Ribera. Després de vore la casa, enfilem la baixada que ens portaria fins la carretera que va a Rafelguaraf.

Baixada sense complicacions, i cap a Rafelguaraf, i al poc de temps d'estar pedalejant primer ensurt, dos manillars que es toquen i casi casi bac. Seguim el nostre cami, i en això que ens adelanten 4 ciclistes (amb bici de carretera, estos son els responsables del que ve després) Bon dia, Bon dia, i ahi queda tot fins, que agafem una recta i els vegem a la meitat de la recta, i un de nosaltres diu, podriem agafar-los, així que comencem a pedalejar una mica mes fort, i en això que un de nosaltres comença a entonar la canço de la pel.licula TIBURON, i el Moreno, s'animà tant, que al intentar passar entre els altres dos companys, tropecen els manillars amb tant mala sort que el Moreno se'n va al terra. Bac catalogat com "PABERSE MATAO" amb el susto al cos, anem a vore que s'havia fet, i vegem que en un principi sols son rascaes, però que rascaes. Rascades al genoll, al colze, a la cadera, el maillot trencat, el guant trencat, la bici,  la millor parada, sols unes rascades al manillar. Ja una vegada recuperat, seguim el nostre cami cap a Rafelguaraf.

Després de l'esmorçar, enfilem direcciò a Simat, anant per la cantera, per així evitar carretera. Ja una vegada a Simat, anem a fer-nos un refresquet, com a recompensa, ja que la calor ja apreta de calent.
Bueno refresquet i unes bones rises recordant com havia sigut el bac. Cançoneta, miradeta intent d'adelantament i patapof. Bac.


A la ruta de huí hem fet un total de 54,12kms (dels cuals 27,40 han sigut cap amunt), amb una velócitat mitja 17,1 kms/h, amb una altura màxima de 270 msnm, amb un desnivell acumulat de 738,77 mts, i un desnivell màxim del 10,66%.  i un temps total de 4h 33m (1h 49m pujant; 1h 12m baixant i 1h 32m parats).
Si vols el track de la ruta, fes click aci.
Els assistents a la ruta de hui:
Jose "Bill"
Jose Gomez
Moreno (Tauro Moreno)
i
Alex.
La gràfica de la ruta es:

1 comentario:

  1. Això li passa per picat i burló...per cer a la foto on està ell pareix que el bar es diga BAR L'HOSTIA!!!

    Richard.

    ResponderEliminar