Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

domingo, 8 de mayo de 2011

Simat-Fortaleny-Forn de Carrascosa-Pas del Llop-Simat

Ruta realitzada el diumenge 08/05/2011.

07.30 del matí, com de costum a KA ANNA I PRUDEN (hui possem a Anna davant, que si no s'enfada), confirmats 3 assistents, i al final es presenten 3 mes.
08.00, decidim que ja era hora per començar a pedalejar, així que tots dalt les burres i a pedalejar.
La ruta de hui, decidida amb un parell de dies d'antelaciò (això no es normal) era la del Xúquer.
Així que comencem la ruta pels camins de Simat, direcciò a Tavernes, per agafar el camí que ens portaria fins el Bou d'Osborne, on huí, al igual que ahir, decidim pujar i fer-li una visita.
Seguim pels camins fins casi Cullera, on creuem la nacional, per seguir un cami, que ens portaria fins Fortaleny.
Una vegada eixim de Fortaleny, al poc de temps, agafem un cami que voreja el riu Xúquer, camí que no abandonariem fins Polinyà del Xúquer. Aquest camí desconegut per la majoria dels assitents, ens va deixar gratament satisfets.
Una vegada passat Polinyà, seguim amb direcciò cap a Albalat, per agafar un tram de carretera fins el Forn de Carrascosa, lloc on pararem a esmorçar.
Dels dos bars que hi han pararem en el Bar El Casinet, la veritat que no se si per que estaven cansats, per que era diumenge o que, però foren prou prou lentos.
Una vegada acabarem d'esmorçar, amb la panxa plena no podiem seguir el ritme que haviem fet fins ara, així que amb tranquilitat comencem a pujar la Casella, per a agafar un camí que ens portaria fins el Pas del Llop.
Una vegada passa't el Pas del Llop i  amb direccio`cap a la Barraca, tenim el unic incident de tot el dia, un bac sense importancia del nostre amic Moreno. (ho diguem per aci, ja que els bacs dels altres, sempre els veiem al  video que ell grava, però els seus mai els veiem).
Eixint del camí del pas del Llop, ens creuem amb els nostres amics de la Ribera, els Almorsarets , però com nosaltres encara no tenim el nostre traje, no ens conegueren, però tranquilitat que ja queda menys per gaudir dels nostres trajes.
Ja de camí cap a Simat, la gent comença a desbaratar-se una mica, i xarco que veiem, xarco que xafavem, així que al final, arribarem a casa, banyats, bruts, però molt contents de la volta que haviem gaudit.

A la ruta de huí hem fet un total de 66,34kms (dels cuals 48,40, han sigut cap amunt), amb una velócitat mitja 19,2 kms/h, amb una altura màxima de 139 msnm, amb un desnivell acumulat de 359 mts, i un desnivell màxim del 14.52%.  i un temps total de 5h 06m (2h 37m pujant; 0h 48m baixant i 1h 41m parats).
Si vols el track de la ruta, fes click aci.
Els assistents a la ruta de hui han sigut:
Richard
Diego
Oscar "SKA"
Jose "Bill"
Jose "Moreno"
i
Alex.
La gráfica de la ruta es:
 
Gràcies i fins la propera eixida.

6 comentarios:

  1. Molt bonica la ruteta, a vore si compartim alguna eixida, encara que lo mes propet que tenim es la ruta de la Reprimala, si algún día la feu, me peges un toc. Un abraç.

    ResponderEliminar
  2. Hola, asi que erais vosotros el grupo que bajaba hacia la Barraca? habernos pegado un grito y nos hubieramos saludado,que pena....sera mas facil cuando vayais equipados, sldos

    ResponderEliminar
  3. por cierto no conocias la mota del Jucar?,es un clasico en nuestra ruta a Cullera,por ella vamos desde el puente de la chopera de Algemesi,Albalat,Polinya,Riola,Fortaleny y por unos caminos secundarios hasta Cullera,evitando carreteras principales y solemos terminar en la Bola de Cullera.

    ResponderEliminar
  4. xe xe, pero q roinaso eres, ja sabia jo q seria el protagoniste, jejejeje

    ResponderEliminar
  5. Bona vesprada Txema, la veritat que la ruta va estar molt xula. I no estaria mal, ara que ja allarga una mica el temps, quedar per ahi baix i fer alguna ruteta.
    un abraç.

    ResponderEliminar
  6. Buenas Sir, pensamos en pegaros un grito, pero al final mirando mirando, casi me como el coche que venia detras de vosotros, jejejje
    La ruta, yo personalmente no la conocia, y la verdad, que me encanto, para repetir, y como no, para poder hacerla juntos. Al igual que le he dicho a Txema, a ver si nos juntamos algun dia.
    un abrazo.

    ResponderEliminar