Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

sábado, 14 de mayo de 2011

Simat-Sant Llorenç-Favara-Castell Cullera-Tavernes-Simat

Ruta realitzada el dissabte 14/05/2011.

Encara que amb una mica de retard, ací tenim la ruta del cap de setmana passat.
Son les 07.30 del matí i en el lloc de sempre, comença a apareixer gent, 1,2,3 i així fins 7.
A les huit, comencem a pedalejar, direcciò cap a Tavernes, però a diferencia de la setmana passada, no hi aniriem per la part de dalt de Tavernes, aquesta vegada ho ferem per baix, i al sequers primer incident, Fede punxa, així que entre rises, reparem la punxada i continuem cap a Sant Llorenç.

Una vegada enfilem el camí de Sant Llorenç, les paraules deixen de sentir-se, tothom callaet i cap amunt, i en un no res, començem a gaudir de la baixada. Una vegada baix, segon incidencia, la roda d'un dels assistents fa un moviment extrany, així que paradeta per veure que li passa, finalment, te una rosca solta, l'apretem i cap Favara per la finca Cabanilles.
 
Ja una vegada en Favara, agafem els camins dels arrossars que ens portarien fins Cullera, i durant tot el camí la pregunta era la mateixa, On esmorcem, dalt del Castell o Baix? així que després d'un xicotet debat, guanya el esmorçar dalt del castell (com ho ferem la setmana abans), així que amb gana, comencem a putjar el castell pel calvari.
La pujada del calvari, a uns costa mes que a altres, però tots cap a dalt. Una vegada dalt, alguna gent va seguir tota la pujada, ens va aplaudir, agafarem una mica d'aire i cap al bar, però aquesta setmana al bar no hi cabia ni una agulla, estava ple, així que decidim baixar fins Cullera per esmorçar.
Esmorçar a casa Javimar, entrepans bonissims, grans, un servei molt rapit i el preu, normal.
Ja una vegada ens haviem fotut els entrepans, comencem a pedalear pel passeig maritim, fins el final, on agafariem un camí que ens portaria fins el riu Xúquer, enfilem riu amunt fins arribar al pont, i altra vegada pels camins dels arrossars, fins Tavernes.
Una vegada passem Tavernes, fem unes xicotetes sendes que hi han al Clot de la Font, i cap a Simat, amb un final d'etapa, digne de les millors etapes, amb un sprint espectacular.
A la ruta de huí hem fet un total de 56.03 kms (dels cuals 37,55 han sigut cap amunt), amb una velócitat mitja 17,4 kms/h, amb una altura màxima de 149 msnm, amb un desnivell acumulat de 534 mts, i un desnivell màxim del 17,67%.  i un temps total de 4h 56m (2h 20m pujant; 1h 02m baixant i 1h 34m parats).
Si vols el track de la ruta, fes click aci.
Els assistents a la ruta de hui, han sigut:
Richard
Campsa
Moreno
Paco
Fede
Jose
i
Alex.
La gràfica de la ruta es:

No hay comentarios:

Publicar un comentario