Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

sábado, 7 de mayo de 2011

Simat-Sant Llorenç-Favara-Santuari Cullera-Simat

Ruta realitzada el dissabte 07/05/2011.

Sona el despertador a les 07:00 i no plou, així que comencem a vestir-nos per a fer una ruteta.
07.30, al lloc de costum, cafenet i pasteta, el temps molt negre i la gent que no es presenta. Ja comence a pensar que hui tocaria ruta en solitari, i al final apareix un altre amb bici, quina alegria.

Sonen les campanades del Monestir, i això ens indica que ja son les 08.00, així que comencem a pedalejar, i cap a on?, doncs cap al lloc on mes negre estava el temps, jejeje
Eixim de Simat, amb direcciò cap a Tavernes, on per la zona alta de la poblaciò(zona coneguda per aci, com les finques rojes i el mur), aniriem fins els sequers.
Una vegada eixim de Tavernes, i ja amb la intenciò d'anar a Cullera i tornar, ens decidim fer la volta per Sant Llorenç, així que amb una mica de xispeig, comencem a pujar Sant Llorenç, una vegada dalt baixem cap al Massalari, per seguir els camins fins les finques de Cabanilles, i al final apareixem per un camí a uns 50 metres de Favara.
De Favara fins Cullera, aniriem pels camins dels arrossars, ja una vegada en Cullera, i no sabent on esmorçar, decidim pujar al Santuari de Cullera o Castell, pel calvari, pujada molt xula, tant per les vistes com per la zona que es creua per accedir al calvari.
Després d'esmorçar al bar que hi ha al Castell, decidim baixar per la carretera, per fer una volteta pel passeig, i contemplar la platja.
La tornada cap a casa, la ferem pels mateixos camins que anarem, fins un encreuament, que trencarem cap a l'esquerra per arribar fins a Tavernes.
Eixint de Tavernes, ens desviarem fins el Clot, per fer una xicoteta senda que hi ha i així disfrutar un poc de la muntanya, ja que portavem prous quilòmetres per asfalt.

A la ruta de huí hem fet un total de 57,10 kms, amb una velócitat mitja 16.2kms/h, amb una altura màxima de 149 msnm, amb un desnivell acumulat de 638 mts, i un desnivell màxim del 17,62%.  i un temps total de 4h 33m (2h 24m pujant; 1h 05m baixant i 1h 04m parats).
Si voleu el track de la ruta, fes click aci.
Els assistents a la ruta de hui son:
Diego
i Alex.
La gràfica de la ruta es:
Gràcies i fins la propera eixida.

No hay comentarios:

Publicar un comentario