Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

lunes, 25 de abril de 2011

Simat-Suros-Pla-Simat-La Barraca"senda Open"-Simat

Ruta realitzada el Divendres 22/04/2011.

Després d'una parada per compromissos amb els amics, hem tornat a pedalejar.
Aquesta vegada, i com el temps amenaçava aigua, decidirem fer una ruteta curteta i esmorçar a Simat, així que, decidirem fer la coneguda Volta als Suros.

08:00 del matí, i al lloc de costum, ens presentem 5, ja que molts dels altres membres, estaven de viatge.
Començem a pedalejar, i per a no fer-ho directe cap a Barx, decidim entrar una mica en calor, fent una xicoteta volta pels horts de Simat.
Entrarem per la Caseta Blanca per a eixir a la Casa d'Enrique l'Hort, per a enfilar ara si, la carretera de Barx.
Amb mes tranquilitat que altra cosa, i raonant, arribem dalt i trenquem a la dreta, i per la Falaguera, anem a la carretera que uneix Barx i el Pla.
Ja al pla, i sense ninguna complicaciò, ens enfrontem a la última pujada del dia, (al menys això es el que ens pensavem), i en un tres i no res, agafem la baixada amb gana, i a Simat.
L'esmorçar, el ferem al Bar Ramonet, bon entrepà i bona companyia.
Després d'esmorçar, uns dels assistents va dir "i si ferem la volta a la Barraca?", dit i fet, ens pujarem dalt de les burres, i cap a la Barraca.
L'anada fins la Barraca, no va tindre ninguna complicaciò, ja una vegada a la urbanitzacio del Hospital, decidirem fer una senda, "La  senda Open", així es coneguda per nosaltres, ja que al ultim open de MTB de la Barraca, feren aquesta senda.
La senda, cap amunt, no te molta complicaciò, però, cap a vall, canvia la cosa. Però la passarem sense ningún incident.
Ja una vegada feta la senda, decidirem fer una xicoteta excursiò al nou camp de Golf, així que fins el aparcament del club ens clavarem.
Després de la visita, ja enfilarem el camí de tornada cap a casa. això si, abans d'arribar a casa, passarem per la gasolinera, per fer una neteja a les burres, ja que portaven molt de fang acumulat.
 
A la ruta de huí hem fet un total de 47,97 kms, amb una altura màxima de 369 msnm, un desnivell acumulat de 783,96 mts i un desnivell màxim del 13,37%,  un temps total de 4h 44m (1h 49m pujant; 1h 14m baixant i 1h 41m parats).
Els assistents a la ruta de hui.
Jose "Bill"
Oscar "Ska"
Campsa
Alfredo
i
Alex.
La gràfica de la ruta de hui es.
 

1 comentario: