Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

miércoles, 14 de diciembre de 2011

Simat-Quatretonda-Canteres Barxeta-Simat

Ruta realitzada dissabte 12 de Novembre de 2011.

Després de bastant temps sense fer ninguna entrada, (ja siga per tindre altres feines, o per que si, jejeje) vaig a fer les entrades de les rutes que si que hem fet.
La primera de les rutes, va ser casi casi de xiripa, ja que era un dissabte que senyalaven aigua, i de fet, mentre ens ferem la pasteta i el cafenet a Ka Pruden i Anna, caigueren unes cuantes gotes, però res que ens fera quedar-nos a casa.
Sols forem dos, Alex i Ska, així que fou prou facil decidir la volta.
Començarem a pedalejar carretera del Pla, per entrar en calor i perque damunt el temps per alli parava millor.
Una vegada al Pla,no sabiem si anar cap a Barxeta o cap a Quatretonda, i com ja començaven a eixir els primers esclatasangs, decidirem anar cap a quatretonda, ja que així aniriem mirant si veiem algun.
El cami fins Quatretonda, fou prou tranquilet, ja que com he comentat abans, anavem mirant per si veiem algun esclatasang, i no veguerem ningunnnnnnnnnn.
Una vegada a Quatretonda, pararem a esmorçar i a decidir per on tornariem cap a casa, i decidirem fer les antigues canteres de Barxeta.
Comencem a pedalejar despres d'esmorçar cap a les canteres, amb molt de fred i molt de xarco, això si, res comparat amb els xarcos que agafariem a les canteres, xarcos amb molta terra, xarcos que acabaren tapant les marques de la bicicleta i els sponsors que portem als mallots, un autentic fanguer, però ho disfrutarem molt, per això tenim rentadores a casa, jejejejeje.
Al final de les canteres tropeçarem amb prou gent buscant esclatasangs, però la veritat que no portaven molt plenes les cistelles.
La senda de la Pedrusca, ens va agradar mes direcciò cap al Pla que al reves.
Una vegada al Pla, ja sols ens quedava la tornada a casa, tornada que ferem pel camp de Tir.

A  la ruta de huí hem fet un total de 44,95 kms(dels quals 24,45 han sigut cap amunt),  amb una altura màxima de 364,48 msnm, amb un desnivell acumulat de 989,20 mts, i un desnivell màxim del 13,44%.  i un temps total de 4h30m (2h 03m pujant; 1h 07m baixant i 1h 20 m parats).
Si voleu el track, fes click aci.
Els assistents a la ruta de hui.
Ska
i
Alex.
La gràfica de la ruta:

Gràcies i fins la propera eixida.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario