Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

miércoles, 14 de diciembre de 2011

Simat-Pas del Llop-Sant Blai-Rafelguaraf-Simat

Ruta realitzada dissabte 26 de Novembre de 2011.

Com de costum,07:30, a Ka Pruden i Anna, comença a apareixer gent amb ganes de bicicleta, a les 08:00, comencem a pedalejar els 4 magnifics que assistirem.
La ruta comença direcciò el Pas del Llop, ja que la gent no tenia moltes ganes de cansar-se, ja que o teniem altres compromissos o venien cansats del divendres per la nit.
El pas del Llop, ens enduguerem una xicoteta sorpresa, ja que just al mig de la senda hi ha un pi de grans dimensions que ni es pot passar per dalt, i per baix, hi ha que baixar de la bici, així que aneu amb compter.
La pujada fins Sant Blai, va anar molt be, ja que com he dit abans, la gent no tenia ganes de cansar-se, així que el ritme va ser un ritme molt tranquil, aci si que veierem a molta gent, bueno, molts cotxes parats buscant bolets, no se si en trobarien molts, però en buscaven i molts. jejeje
La baixada fins Rafelguaraf, va anar molt be, sols tinguerem un xicotet ensurt, quan un patrol ens demanava pas, mes que demanar-lo, el tinguerem que deixar, ja que l'home es veu que tenia molta pressa i baixava com una fona.
L'esmorçar a Rafel, que hem de dir, com sempre bonissimmmmmmmmm, i  la tornada fins Simat, va anar molt be i tranquileta, al final arribarem a Simat a bona hora, exactament a hora de fer-nos la cervessetaa.

A  la ruta de huí hem fet un total de 50,83 kms(dels quals 24,96 han sigut cap amunt),  amb una altura màxima de 274,11 msnm, amb un desnivell acumulat de 733 mts, i un desnivell màxim del 10,53%.  i un temps total de 4h47m (1h 50m pujant; 1h 22m baixant i 1h36 m parats).
Els assistents a la ruta de hui:
Jose "Bill"
Voret
Paco Moreno
i
Alex.
Si vols el track de la ruta fes click aci.
La gràfica de la ruta.


Gràcies i fins la propera ruta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario