Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

sábado, 17 de diciembre de 2011

Simat-Novetlè-La Quintana-Simat

Ruta realitzada dissabte 17 de Desembre de 2011.

07.30 del matí, i com de costum a Ka Pruden i Anna comença a apeixer gent, però no molta no cregau, fins un total de 3, però quins tres.
Alguns tenien escuses com: compres nadalenques, altres no els a sonat el despertador, altres lesionats i els menys afortunats treballant.
Passaven uns minutets de les 08.00, concretament 10, i hem començat a pedalejar, la nostra idea en principi era anar a Bellús per les antigues canteres de Barxeta, però pensant-ho be, hem decidit anar a esmorçar a Novetlè, concretament al Bar Badenes, que com de costum, ens han tratat molt be i barat.
L'anada fins Novetlè a anat tranquileta i per prou d'asfalt, concretament casi el 100%, exceptuant un parell de sendetes.
Després d'esmorzar han vingut els camins de terra, trialeres i pujades que ens han fet traure el lleu, damunt un dels assistents no estava en molt bones condicions fisiques, i la cosa no a anat tant be com esperavem, esperem que estiga millor.
El primer cami de terra, ens a llevat de cop el poquet fred que hi portavem damunt, que com diu la dita, "el buen español, despues de comer siempre tiene frio" o algo per l'estil, i si no es així, nosaltres teniem una mica de fred. Doncs com anava dient, la primera pujada ens a llevat el fred, i ja la segon, aquesta vegada no era un cami, si no una senda cap amunt i amb prou de pendent, aci el fred ja a desaparegut totalment.
Avui a sigut un dia en que no ens  hem creuat amb ningún ciclista, però si que ens hem creuat amb moltissims caçadors, tots amb l'escopeta a  la mà. com per a dir-los algo, jejejeje.
Les següents sendes fins quasi la Cova Negra, han estat molt entretingudes, pujades, baixades, boscos, mes pujades, mes boscos, i per últim, messsssss pujades.
La senda de la Cova Negra, ja la conegueu d'altres rutes, una senda molt transitada per senderistes, amb i sense gossos.
Ja una vegada a Genoves, hem aprofitat per agafar una mica d'aigüa a la font  i cap a casa.
La tornada de Genoves, fins casa, a sigut pel mateix camí d'anada, ja que, ja estavem cansants, i damunt hi havia un que es trobava cada vegada pitjor.
Passaven uns minutets de les 13.30 i hem entrat a Simat, tinguent temps per fer-nos la cervesseta o l'aquarius.
A  la ruta de huí hem fet un total de 66,40 kms(dels quals 33,16 han sigut cap amunt),  amb una altura màxima de 282,77 msnm, amb un desnivell acumulat de 1.053,60 mts, i un desnivell màxim del 14,70%.  i un temps total de 5h17m (2h 19m pujant; 1h 44m baixant i 1h15 m parats).
Si vols el track de la ruta fes click aci.
Els assistents a la ruta de hui:
Voret
Jose "Bill"
i
Alex.
La gràfica de la ruta.

Gràcies i fins la propera ruta.
P.D. esperem que ens passen prompte el video que s'ha fet hui.

1 comentario:

  1. amigos,gracias por compartir estas navidades con vosotros a traves de la distancia,felices fiestas para todos y un prospero añp nuevo..!!!!

    ResponderEliminar