Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

jueves, 15 de diciembre de 2011

Simat-Llutxent (per L'avenc)-Rotova-Barx-Simat





Ruta realitzada el dissabte 10 de Desembre de 2011.

Com de costum, passaven un minutets de les 07:30 del mati, i a Ka Pruden i Anna comença a apareixer gent amb ganes de anar amb la BTT, fins 9 amics ens reunirem aquesta vegada.
Doncs passaven uns minutets de les 08:00 i començarem a rodar, i cap a on? doncs, cap amuntttttttttttt.
Una vegada al Pla, no ens decidiem si cap aci o cap allà, i mentrestant pedalejant amb una direcciò que ningú sabia.
Al poc de temps ja teniem algo decidit, anavem cap a Quatretonda, o millor dit, cap a Llutxent per l'Avenc, pujada que a uns ens  va costar mes que a altres, però que a la fi, tots arribarem a dalt.
Una vegada dalt, les coses canvien, ja que teniem que baixar fins Llutxent per una senda, senda que la veritat a alguns de nosaltres no ens va agradar i se'ns va fer "agrosseta", i ja casi acabant la senda, Xics que he punxatttt!!!!!!!!!!!, així que uns seguiren per acabar la senda, i altres ens pararem per ajudar al accidentat, i redeu, en ma vida pensaria que una punxada costaria tant d'arreglar, però després de casi 30 minuts, ho aconseguirem, i ja sols ens quedava acabar la senda i anar a esmorzarrrrrrrrrrr.
Esperant als de la punxa

Que hem de dir de l'esmorzar, molt bo, suposse que com eren les 11:00, l'agafavem amb moltissima gana.jjejejejeje
Després de l'esmorzar, pujem altra vegada a les burres per tornar cap a casa, i per on tornem, doncs xics, sera mes rapit si baixem fins Rotova, no? Així que baixarem fins Rotova i de Rotova teniem que tornar fins casa, i per on? doncs ara si per la part mes rapida i mes dura, la Drova, però abans de la pujada de la Drova, ferem una xicoteta volteta pel convent de Sant Jeroni i per Marxuquera.
La pujada de la Drova, després dels km que portavem a les cames, es va fer pesada no el següent, i aci si que el grup, que en tot el dia no s'havia separat, es va separar, i es va fer una serp, molt molt llarga.
I després de la pujada ens quedava la baixada fins la nostra casa, i aquesta setmana, i que serveixca de precedent, ens quedarem sense la cervesseta. Així que xiquets, hi ha que arribar a casa, amb temps per fer-nos la cervesseta. jejeje
A  la ruta de huí hem fet un total de 60,84 kms(dels quals 29,49 han sigut cap amunt),  amb una altura màxima de 496,66 msnm, amb un desnivell acumulat de 1.188 mts, i un desnivell màxim del 11,74%.  i un temps total de 5h48m (2h 12m pujant; 1h 37m baixant i 1h59 m parats).
Si vols el track, fes click aci.
Els assistents a la ruta de hui:
Nap
Jose "Bill"
Ska
Paco "Moreno"
Julian
Josep
Voret
Moreno
i
Alex.
La gràfica de la ruta.


Gràcies i fins la propera ruta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario