Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

martes, 27 de diciembre de 2011

Senda les Senilleres

Ruta realitzada el dissabte 24-12-2011

07.30 del matí, a Ka Pruden i Anna, va apareguent gent, ens fem el cafenet i a la marxa.
La ruta de huí no la teniem molt clara, ja que no voliem estar molt cansats, ja que a la nit teniem compromissos familiars. Així que decidim fer la senda les Senilleres.
08.00 del matí i comencen a pedalejar direcciò les foies, ja que la senda s'agafa desde allí dalt. La pujada a les Foies, va estar marcada pel fred, i per vore si entravem en calor, el ritme va ser un pelet mes fort que de normal, ritme que aguantarem tots sense ningun problema.
Ja una vegada a les foies, agafem el cami que ens porta fins la font dels Madallars, i per davant la font, seguim el cami fins l'entrada a la senda.
Els que ja havien passat, digueren que estava prou desfeta, mes que la última vegada, i els que passarem per primera vegada, ens sorprenguerem de la senda.
Trocets a peu, trocets dalt la bici, fins que arribem al final de la senda, la veritat que encara que hi havien trossos en prou mal estat, no tinguerem que lamentar ningun incident.
Ja fora de la senda, sols ens separava del nostre entrepà, el calvari de Xeresa, així que el baixarem i fins el bar.
L'esmorzar va estar molt be, bons entrepans, rapidessa, molt bon preu i com no, molt bona companyia.

Després de l'esmorzar, continuem amb la nostra marxa, direcciò cap a casa, i ho fem per camins paral.lels  a l'autopista, fins que la tinguerem que creuar per baix, un pont de 1.20 d'altura, jeje, mes que un pont, ho podriem deixar amb un tub de clavegueram.
A la pobalciò de Tavernes, dedicirem fer un xicotet tram de senda, el tram que passa pel clot de la Font, i d'ahi a la cervesseta nadalenca.
A  la ruta de huí hem fet un total de 37,40 kms(dels quals 22,56 han sigut cap amunt),  amb una altura màxima de 487,05 msnm, amb un desnivell acumulat de 715,22 mts, i un desnivell màxim del 14,33%.  i un temps total de 4h28m (1h 38m pujant; 1h 15m baixant i 1h35 m parats).
Si vols el track de la ruta fes click aci.
Els assistents a la ruta de hui.
Jose "Bill"
Voret
Josep
Paco "Moreno"
i
Alex.
La gràfica de la ruta.


Gràcies per passar i fins la propera ruta.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario