Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

lunes, 19 de septiembre de 2011

Simat-Antenes-Sendes Pla-Simat

Ruta realitzada el Divendres 09/09/2011.

Ja que el dissabte no tenien temps per eixir, decidirem fer la ruta el divendres, així que Olivier i Alex, a les 07.30 del matí començarem a pedalejar amb direcciò Barx.
La pujada va anar molt be, un temps espectacular, ja que de bon matí ja fa frescoreta i les pujades no agobien tant com en estiu.
En poc menys de 30 minuts, ens plantem a dalt del Port, i enfilem camí a les Antenes.
La pujada de les Antenes, l'agafarem amb tranquilitat, ja que tampoc voliem agobiar-nos, així que amb un ritme tranquilet, però bo, ens plantem dalt de les Antenes, i ja sols ens quedava gaudir del paissatge i de la baixada.
La baixada va ser casi mes tranquileta que la pujada, ja que encara que el solet estava fora, feia frescor i tampoc voliem agafar molta velocitat per evitar constiparnos.
 
La pujada de la cantera i la baixada varen anar sense ninguna complicaciò, i ja sols ens quedava gaudir de l'entrepà al Pla de corrals.
Després de l'entrepà decidirem fer unes sendetes, que Olivier no coneixia, les sendes anaren molt be, això si, amb alguna incidencia, rames que hi han pel terra, que no es passen be, i que la cala no ix quan toca, jejeje.
Però no tinguerem que lamentar ninguna ferida.
Ja per finalitzar la ruta de hui, sols ens quedava la pujada al camp de tir, i com sabien que ja anavem cap a casa, en aquest cas ho donarem tot, poc a poc anarem agafan velocitat, fins acabar casi dalt al sprint,jejeje

A  la ruta de huí hem fet un total de 31,01kms (dels cuals 19,69 han sigut cap amunt),  amb una altura màxima de 570 msnm, amb un desnivell acumulat de 794,00 mts, i un desnivell màxim del 16,86%.  i un temps total de 3h26m (1h 46m pujant; 0h 38m baixant i 1h 02 m parats).
Els assistents a la ruta de hui.
Olivier
Alex.
La gràfica de la ruta.

 Alguns membres de la Penya eixiren el dissabte com es costum, la ruta que feren es la coneguda Simat-Bellús-Simat. Ruta ja explicada amb anterioritat, si voleu dades de al ruta fes click aci.
Ruta Simat-Bellús-Simat, excepte dos membres que vingueren desde Tavernes.

Grácies a tots per passar i fins la propera ruta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario