Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

lunes, 19 de septiembre de 2011

Simat-Pla-Llutxent-Pinet-Antenes-Simat

Ruta realitzada el dissabte 03/09/11.
Passaven uns minutets de les 07:30 del mati, i un grup de bikers començarem a pedalejar.La ruta en un principi la catalogaren de tranquileta, però després ens donarem compter que tranquileta tranquileta tampoc va ser. jeje
Amb una temperatura espectacular, inclòs teniem alguns una mica de frescoreta, començarem la pujada cap al Pla de Corrals, per dirigir-nos cap a Quatretonda per la pista Forestal.
Una vegada ja estiguerem casi en Quatretonda dos dels membres decidiren desviar-se per a fer una senda, i els altres seguirem pels camins en direcciò cap a Llutxent.
Durant la travesia per aquestos camins, vegerem alguns animalets, com conills, perdius, alguna llebre, etc etc.
Ja una vegada a la població de Llutxent, sols ens quedava anar cap al Bar Paloma, per gaudir del tan esperat entrepà.
Una vegada acabat l'esmorçar, ens quedava el pitjor de la ruta, pujades fins Pinet, i de Pinet fins les Antenes una magnifica pujada, que ens va traure l'entrepà en mes d'una ocasiò.
En poc de temps, a alguns se'ls va fe mes llarg que a altres, ens plantarem dalt de les Antenes, i els mateixos dos membres que havien fet la senda abans de Llutxent, decidiren baixar per la senda 600, els altres continuarem per la mateixa pista fins Barx i d'alli ja sols ens separava de la cervesseta un kms, de baixada.
Al final l'opinio generalitzada fou que la volteta tampoc va estar tan mal, algo dureta al final, ja que entre les pujades, el solet que apretava prou i l'entrepà que feia un puja i baixa a la panxa, però soportable.
A  la ruta de huí hem fet un total de 43,61kms (dels cuals 23,56 han sigut cap amunt),  amb una altura màxima de 570 msnm, amb un desnivell acumulat de 1052,64 mts, i un desnivell màxim del 15,09%.  i un temps total de 4h22m (2h 04m pujant; 0h 59m baixant i 1h 19 m parats).
Els assistents a la ruta de hui:
Ska
"Jose al Bill"
Eugeni
Rafa
Paco Blasco
Olivier
i
Alex

No hay comentarios:

Publicar un comentario