Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

martes, 27 de septiembre de 2011

La ruta del "I si fem o I si pujem". Simat-Pla-Pinet-Pla-Monduver-Simat.

Ruta realitzada el Dissabte 24/09/2011.

Eren les 07.30 del mati, i després d'estar gran part de la nit plovent, encara ens presentarem 4 membres amb ganes de pedalejar.
Ens fem el cafenet de rigor, i comencem a pedalejar cap al Pla de Corrals. La volta en un principi, anar a esmorçar a Llutxent i tornar.
Doncs com anava diguent, comencem a pedalejar amb tranquilitat, ja que feia frescoreta i no teniem molta gana de cansar-nos.
En un tres i no res, ens plantem en el Pla, i agafem el camí que ens portaria fins Quatretonda, però algú va dir(SKA), i si pujem la Cantera i esmorcem a Pinet?, la gent no va contestar ningú, així que com si estiguerem hipnotitzats, tots cap a la cantera. Això si, al poc d'estar en la cantera, la gent començava a reaccionar amb frases com, Qui ens a manat ficar-nos aci? Aço es molt llarg? etc.
La cantera com l'agafarem amb tranquilitat no ens va costar tant com es pensava la gent, i una vegada dalt, sols ens separava del nostre esmorçar una baixada.
Ja en Pinet, ens ferem un bon esmorçar i decidirem per on tornaria la ruta.
Una vegada acabat l'esmorçar tornem a pujar a les bicis i enfilem el mateix camí que haviem fet, però ara ens tocava anar cap amunt, i amb l'entrepà encara a mig engolir, les pujades es fan mes pesades.
Una vegada baixem la Cantera, un altre membre (MORENO) comenta, i si anem a Barx? repeteix, com si estiguerem hipnotitzats cap a Barx pels suros. Aci se'ns ajuntà un xic de Simat Paco "Ramis" que haviem tropeçat amb ell dalt de la cantera.
Fem un parell de sendetes xules i molt bones, i en un no res estem en Barx, i aci un altre membre (PACO LLINARES)va dir, ja que estem aci, i si aenm pel Grau? i cap al Grau que ens anarem, bueno tots no, ja que Moreno i Ramis, tenien compromissos familiars.
Una vegada a Barx, parem a un bar conegut per agafar un poc de diari, ja que estavem suats i feia frescoreta, i cap al Grauuuuuuu.
 Agafem la carretera de la Drova i ens apareixes el majestuós Monduver a l'horitzó i l'últim membre que encara no havia dit res, diu, I si pujem al Monduver, i cap amunt que ens anem.
Aquesta pujada ens l'agafem amb molta tranquilitat, ja que damunt de que portavem prou "matraca" a les cames, el nostre amic Paco Llinares, era la primera vegada que hi pujava, així que amb tranquilitat cap amunt.
En poc menys de 45 minuts, ens clavem al cim del Monduver, i sols teniem que  gaudir de les magnífiques vistes que desde allí dalt tenim.
La baixada cap a Simat, va ser molt tranquileta, i ja una vegada al nostre poble, sols ens quedava celebrar la pujada al Monduver amb una bona cervessa.
A  la ruta de huí hem fet un total de 50,11kms (dels cuals 22,31 han sigut cap amunt),  amb una altura màxima de 841 msnm, amb un desnivell acumulat de 1531,68 mts, i un desnivell màxim del 20,20%.  i un temps total de 4h54m (2h 20m pujant; 1h 04m baixant i 1h 29 m parats).
Si vols el track de la ruta fes click aci.
Els assistents a la ruta de hui.
Moreno
Paco Llinares
Ska
i
Alex.
La gràfica de la ruta.

Gràcies i fins la propera ruta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario