Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

martes, 16 de agosto de 2011

Presentaciò oficial dels nous membres.

Ruta realitzada dissabte 30/07/2011.

Eren les 07.30 del mati, i comencem a pedalejar un total de 11 amics, i al poc d'eixir de Simat i de cami al Pla ens arreplega el que feia 12.
La ruta era rodaora, Simat-Pla-Quatretonda-Bellus-Genoves-Simat, sense sendes ni ningun tram complicat, al menys així ho haviem decidit abans d'eixir.

Durant tota la ruta, el caxondeo i les bromes no pararen, i a bon ritme ens plantarem en Quatretonda, ja de quatretonda fins Bellus, comentant el resultat del Tour 2011, comencen a picar-se alguns dels membres, però guardant sempre algo a la recamera per al final.
Ja en Bellús, gaudim d'un bon esmorçar i una bona conversa, tot banyat amb bona cervesseta, i aigua i C.Cola. però la cervesseta la millor, jejeje
Ja de tornada, per la senda de la cova negra, aprofitarem per fer la foto dels 4 nous membres, ja que encara no teniem ninguna instantanea d'ells.
Al final de la senda, un grup va anar per dins de la fabrica de ràjols i els altres per dins del riu, (com fa unes setmanes), al final tots junts fins el Piquet, on justetament en començar la pujada del camp de Tir, es feren els grupets.



El final de la pujada va ser d'infart, amb sprintades de casi 500 mts. al final dalt tots contents i a enfilar la baixada fins Simat.







Els assistents a la ruta de hui:
Juanillo "Puxolet"
Jose "moreno"
Jose "bill"
Vicent "Campsa"
Paco "Moreno"
Voret
Oscar "Ska"
Alex
i els 4 nous.
Paco Blasco
Eugeni Mansanet
Alex Borras
i
Olivier "Fagotoli".
Gràcies per passar i fins la propera ruta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario