Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

jueves, 1 de septiembre de 2011

Desert de les Palmes

Ruta realitzada Dissabte 27/08/2001 (Descripciò de la ruta, realitzada per Paco Blasco)
 
El dissabte 27 d´Agost  quatre membres de la penya Amics BTT Simat ens dirigírem amb tota la il.lusió a fer una ruta nova al Parc Natural del Desert de les Palmes a Castelló-Benicàssim.


A les 6 del matí quedàrem en el Bar 138, després arreplegàrem a Jose el Moreno en Alzira i en una horeta i mitja ja estàvem al lloc.
 
La ruta comença a La Pobla Tornesa, ens dirigírem a l´Ermita de les Santes lloc de perigrinatge dels castellonecs, comença la pujada al Cim del Desert, que s´anomena El Bartolo 756 mts.
La pujada és dura per una pista forestal, però res que no pugam fer amb ganes i un poc de paciència, aproximadament en una hora ja estem dalt gaudint d´unes vistes espectaculars de la provincia de Castelló, com podeu vore en les fotos ( és una pujada i unes vistes similars al que seria pujar al Mondúver.)
Després de fer unes fotos comencem la baixada per unes trialeres i unes pistes sempre de terra i que ens porten fins a Benicàssim a nivell del mar, després d´una baixada molt divertida i llarga, ara toca  esmorzar (això no pot fallar).
Acabat l´esmorzaret ens dirigim altra vegada cap amunt, ara la pujada la fem per la carretera fins altra pista forestal que en una baixada vertiginosa ens porta altra vegada a la Pobla Tornesa on tenim els cotxes.
 
La ruta dura unes tres hores de pedalada, és circular i hi ha un poc de tot. Acabada la volta ens canviàrem, ens férem una cocacola on teníem els cotxes i cap a Simat després de disfrutar d´un bon matí de bici amb uns bons amics, més o menys a les 14´30h arribàvem a Simat.
Espere que algún dia ens animem un grup més gran i tornem per passar altre bon dia.
Intentarem possar mes dades de la ruta,  al igual que ho fem amb altres rutes.
Els assistents a la ruta de hui.
Moreno
Jose "Bill"
Ska
i
Paco Blasco.
D'esquerre a dreta: Moreno, Bill, Ska i Paco Blasco.
Gràcies, i fins la propera eixida.

1 comentario:

  1. Alex, sóc Txeme de Btt Portisel, hem canviat el nom i la direcció del blog, per favor prend nota de la nova: http://lamarinaenlamochila.blogspot.com/
    Gracies i un abraç.

    ResponderEliminar