Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

lunes, 19 de septiembre de 2011

Mota del Xuquer al reves

Ruta realitzada el Dijous 15/09/2011.

Al igual que la setmana passada, ja que el dissabte hi havien compromissos, alguns dels membres decidiren fer una ruteta anticipada.
En un principi teniem pensat fer una ruteta curta i esmorçar en Simat, però al final ens decidim per fer la Mota del Xuquer (El nom de la ruta  ens la digueren Els Almorsarets).
07.30 del matí i al Bar Ramonet, ens veiem 4 membres de la penya, cafenet i a pedalejar.
La ruta comença amb direcciò a La Barraca, per agafar la senda que ens portaria fins el Pas del Llop, abans del pas, ens va donar la benvinguda una xicoteta però molt agradable rabosa, estiguerem una estona jugant amb ella, fent-li fotos i videos, i seguirem amb el nostre camí.
Una vegada al camí de la Casella, agafem direcciò Alzira, i per darrere d'alzira fins la carretera que ens portaria fins el Forn de Carrascosa, lloc on pararem a esmorçar l'altra vegada, però com encara era molt prompte, decidirem parar a un altre lloc.
Desde el Forn, fins el començament del camí que va vora riu, es el lloc mes perillòs de tota la ruta, ja que transcorre per carretera amb molt poca vorera.
Ja una vegada al camí del riu, comencem a vore gent fent esport, dones caminant, gent correguent, amb bici, etc

El nostre esmorçar el ferem a Fortaleny, al Bar La Creu, bon entrepà i bon preu, recomanem aquest bar.
Després de l'esmorçar per camins d'horta anem fins la carretera que uneix Cullera amb Favara, i per aquesta carretera ens anem direcciò Favara.
Seguim per la carretera fins passar Favara, per agafar a la dreta un camí que ens portaria fins la Cantera que hi ha prop de Tavernes.
La tornada desde Tavernes fins Simat, no hi va ser molt complicada, ja que anarem xarrant de la volteta que haviem fet, així que el ritme era bo.
A la fi, el premi el tinguerem una vegada a Simat, on ens ferem una refrescant cervesseta.

A  la ruta de huí hem fet un total de 61,80kms (dels cuals 36,64 han sigut cap amunt),  amb una altura màxima de 138,57 msnm, amb un desnivell acumulat de 381,64 mts, i un desnivell màxim del 11,80%.  i un temps total de 4h10m (1h 45m pujant; 1h 13m baixant i 1h 12 m parats).
Els assistents a la ruta de hui.
Jose "Bill"
Oscar "Ska"
Voret
i
Alex
La gràfica de la ruta.
Als altres membres de la penya, alguns han fet festa aquest cap de setmana i altres com Jose "Moreno", a eixit amb els nostres amics "ALMORSARETS", si voleu vore la ruta que hi feren fes click aci.
Gràcies i fins la propera eixida. 

2 comentarios:

  1. Hola bikers.
    Soy Julian del Grupo btt Forfaiker.
    Estaba viendo vuestro blog,concretamente la entrada La Mota del Xúquer al revés, y estoy de acuerdo de que la carretera de Alzira a Sueca es muy peligrosa, por carecer de un buen arcén.
    Y quiero describiros una alternativa que a lo mejor os interesa para la próxima vez que realicéis la ruta
    La alternativa es la siguiente: Pedaleáis desde el Forn de Carrascosa dirección a la carretera de Alzira a Sueca, y en el siguiente cruce giráis a la derecha, es el "cami de Sant Bernabé" todo recto, pasareis la Autopista del Mediterrani por el paso subterráneo, nada más cruzarlo giro a la izquierda por el camino de tierra,al final de este daréis con la carretera de Alzira a Sueca, pedaleáis por ella unos cien metros, para girar en el primer camino que entra a la izquierda, es el "cami del raco de Gual" y al final de este daréis con la mota del Xúquer, y por la derecha llegareis al puente de hierro de Albalat de la Ribera.
    Espero que os interese esta alternativa.

    Un saludo.

    Julian.

    ResponderEliminar
  2. Moltes gràcies per la teua aportacio. A la proxima intentarem seguir el cami que ens comentes.
    Un abraç..

    ResponderEliminar