Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

lunes, 10 de octubre de 2011

Ruta inesperada (Simat-Pinet (Per L'Avenc)-Antenes-Simat)

Ruta realitzada el dissabte 08-10-2011.

07.30 del matí, i com de costum a Ka Pruden i Anna, per a agafar forces, ja que la volta que estava programada era, anar a Bellús.
A les 08.00 comencem a pedalejar els 7 membres que haviem fet acte de presència, i ho fem amb la idea d'anar a Bellús per les canteres.
Una vegada al Pla, parem per fer-nos unes fotos a la nova Font (que ja te una semblança amb l'antiga), i després per uns camins seguim per agafar la pista que ens portaria fins l'entrada de les canteres de Barxeta.
Estavem a punt d'agafar la sendeta de les canteres, quan ve el debat, Que fem, xiquets? anem per aci o fem....? Al final, no sé si per que a la gent no li apetia fer les canteres o per que ens apetia mes fer l'altra ruta, ens decidirem tots per no fer les canteres. Així que agafem una altra sendeta i cap a l'Avenc.
La ruta fins l'Avenc varem estar acompanyats per uns altres companys de BTT, però ens abandonaren una vegada arribarem a L'avenc, ja que els seu ritme per aquest tipus de terreny era mes fort que el nostre.
L'altre dilema del dia, era si esmorçaem en Pinet o Llutxent, i al final decidirem que Pinet, ja que els recenment estrenats en el món de la familia tenien un poc de pressa. Jose "Moreno" que ha tingut un xiquet "Hugo", Juan Solanes un altre xiquet "Joan" i per últim Diego Solix, que a tingut una xiqueta "Eva", Desde aci aprofitem per donar-los l'enhorabona.
Tornant a la ruta, agafem el cami fins Pinet, una senda molt xula, amb magnífiques vistes i amb trams prou tècnics, però que a la fi gaudirem tots de la senda.
L'esmorçar a Pinet, com sempre bo i barat, i després de l'esmorçar, ja sols ens quedava pujar cap a les Antenes, per a poder gaudir de la baixada fins Simat.
La pujada, com encara teniem l'entrepà a la gola, se'ns va fer una mica pessada, però en un tres i no res, ens plantarem a dalt, i cap avall.
A la fi, molt bona ruta la de hui, però que no te res que vore amb la que teniem previst fer d'un primer moment.
A  la ruta de huí hem fet un total de 37,73kms (dels cuals 19,92 han sigut cap amunt),  amb una altura màxima de 563,47 msnm, amb un desnivell acumulat de 974,78 mts, i un desnivell màxim del 17,09%.  i un temps total de 4h49m (1h 53m pujant; 0h 58m baixant i 1h 58 m parats).
Si vols el track de la ruta, fes click aci.
Els assistents a la ruta de hui:
Voret
Josep
Paco Llinares
Juan Solanes "Nap"
Diego Solix
Jose "Moreno"
i
Alex.
La gràfica de la ruta:

Gràcies per passar i fins la propera eixida.

No hay comentarios:

Publicar un comentario