Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

domingo, 6 de febrero de 2011

Simat-Bellus-Simat

La ruta es va realitzar el dissabte 05-02-2011.

En aquesta ruta, no quedarem al taller del moreno, com de costum, ho ferem a "Ca Pruden i Anna", per fer-nos el cafenet i un dolçet.
08.10 del matí ja començem a rodar, i ho fem amb direcciò cap a la carretera del Pla, no es que fera molt de fred, però es podia anar sense patir. Després d'una estona, ens vegem ja dalt del port del Pla, i comença la baixada, sense ninguna presa, ja que en aquesta part, si que es notava prou mes el fred que feia.
 
foto 3

foto 1

Una vegada al Pla ens dirigim per la pista que ens porta cap a Quatretonda, on al poc d'estar a la pista, trenquem a la dreta per agafar la senda que ens portaria cap a les canteres, aquesta vegada no tinguerem ningun ensurt amb el pinet de l'entrada de la senda, (no com a la ruta del 13/11, que si que tinguerem un bon ensurt amb el pinet).
Comencem a fer les sendes que hi ha per arribar a la cantera, i en un encreuament dos dels assistents(foto 1) tiren per baix i els altres dos (Foto 2) per dalt, peró a la fi tots juntets(foto 3) per enfilar la pujada de la cantera.

foto 2
 Una vegada ens fem amb la pujada, a uns ens va costar mes que a altres, però poc a poc tots dalt, comença la baixada, i aci tenim el primer incident, ja que  Fede havia punxat.
Després d'arreglar la punxada, comencem la baixada ja fins el port de Beniganim.
Agafem el camí que ens portaria cap a Bellús, i en menys que canta un gall, ens plantem en Bellús.
Esmorçar abundant i rapidet, ja que anavem algo apretats de temps, i altra vegada dalt les burres, per fer el camí cap a casa.

El camí cap a casa, el ferem per la ja coneguda senda, que passa per la Cova negra i que ens porta fins la fàbrica de rajols que hi ha a Genovés.
Aquesta vegada no fariem el camí que uneix Barxeta amb el Pla, bueno, no el ferem tot, ja que gràcies a Jose Gregori, (que ens va apretar tot el camí) ferem una senda que hi ha, i que ens porta a l'eixida de les canteres que hi han a la carretera del Pla. I ja desde aci, amb gana, ja que eren casi les 14:00, enfilarem la tan volguda pujada del Tir.
A la ruta de hui ferem un total de 59.71 kms, del que 29.51 kms foren pujant, 29.79 baixant. Amb una altura màxima de 334 msnm, un desnivell acumulat de 1172mtrs, desnivell màxim de 15.26%, una mitja de 15 kms/h i un temps total de 6 hores 09 minuts (pujant 2h 19 m; baixant 1h 38m; parats 2h 12m)
Si vols el track de la ruta fes click aci.
Track GPS
Els assistents de hui:
Alex
Jose Moreno
Fede
Jose Gregori
Com de costu, ahi va la gráfica.




Gràcies a tots per passar i fins la propera ruta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario