Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

sábado, 19 de febrero de 2011

Alzira-Novetlé-La Quintana-Alboi-Carcaixent-Alzira



Ruta del dissabte 29-02-2011

07:15 del matí, com de costum ens vegem a Ca Pruden i Anna, er fer-nos el cafenet i el dolçet. Esperem a que estigam tots, carreguem bicicletes i cap a Alzira, on ens esperava el nostre company Juan i Jose.

Ja una vegada preparats, començem a pedalejar direcciò Carcaixent, no feia massa fred, però tampoc feia calor.
Per camins de terra i algun d'asfalt, passem per Carcaixent, Cogullada i la Pobla Llarga, i en poc de temps ens plantem Manuel, i seguim amb la nostra ruta cap a Novetlé. Una vegada eixim de Manuel agafem un cami d'horta que ens portaria fins la carretera que uneix aquesta poblaciò amb Xàtiva, i encara que portavem la ruta al GPS (gràcies a Penya BTT EL ALMORSARET -ALZIRA, que la feren ells la setmana passada i penjaren el Track) per culpa de les xarrades i no tindre atenciò al GPS, ens passem de l'entrada del camí, però als pocs metres, ens donem compter i rectifiquem.
Ja dins del camí correcte, fem unes quantes curvetes i taxan, a creuar un riu, molt bo de passar, això si amb molt de compter, després del riuet i els camins, ens plantem en Novetlé per esmorçar al Bar Badenes (bon bar  per a anar, rapid i barat) i on haviem quedat amb dos companys mes, Julian i Oscar.

foto 1 (on esta Richard)

Ja una vegada amb la panxa plena, enfilem cap  a la Quintana, per uns camins i unes sendes molt xules, aci fem un itinerant diferent al de L'Almorsaret, però al final anem a parar al mateix lloc.
Ja en la Quintana tenim el moment més bo de tota la ruta, i es la desapariciò del nostre company Richard, i va desapareixér, just baix un montó de fulles (foto 1), ja en la font, aprofitem per agafar aigua i fer un parell de fotos, i ja enfilem les últimes sendes que ens portarien a la coneguda Cova Negra, per agafar el camí que ens portaria fins Alboi.
Després apretarem una miqueta el ritme, ja que era un pelet massa tard, i per camins de d'horta i de terra, ens plantem en Carcaixent i de Carcaixent cap a Alzira.
Una ruta molt molt xula i per a repetir.

A la ruta de hui hem fet 70.56 Kms (al track hi ham menys, ja que hem hagut de modificar trams) , 39,48 kms han sigut cap amunt, amb una altura màxima de 281.80 msnm, un desnivell positiu de 564 mts, amb un desnivell màxim del 17%, i un temps total de 6 h 37 m, (2h 45m pujant, 1h 45m baixant i 2h 07m parats).
A la ruta de hui han assistit:
Richard
Diego
Juan
Julian i Oscar (a partir de Novetlé)
Jose "moreno"
i Alex.

Ja sabeu, si voleu el track de la ruta, feu click aci.
Track GPS



A continuaciò us posse els gràfics.



No hay comentarios:

Publicar un comentario