Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

jueves, 24 de febrero de 2011

Simat-Antenes-Vaques-Monduver-Simat

Ruta realitzada 24-02-2011

A la ruta de huí, al igual que la d'ahir al Montcabrer(Senda), sols he eixit jo, ja sabeu el motiu. jejeje

Eren les 08.10 del matí, quan comence a pedalejar, direcciò Pinet per les Sureres, així que amb tranquilitat vaig pujant el port de Barx o carretera de les Foies, i en poc menys de mitja hora hem plante en la visteta, i continue cap a les Antenes.
Comence la pujada de les Antenes just després d'agafar una mica d'aigua de la font de la Benita, ja que no portava molta aigua i per les Sureres no sabia l'aigua que anava a necessitar, així que, amb aigua al dipósit, comence les Antenes.
Aquesta vegada les Antenes han costat una mica mes del normal, però he pogut amb elles, així que ja enfile el camí que hem portaria fins el encreuament per a agafar el cami de les Sureres. Anant anava pensant, no estaran les vaques? cap on tiraran les vaques? i alguna pregunta mes sobre les vaques. Preguntes que han tingut la seua resposta just quan he arribat al encreuament, tot el ganao estava al mig del cami, i 3 o 4 vaques al camí que tenia que agafar per a anar a les sureres, així que, mitja volta i cap a casa, ja que com el ramader no estava per ningun llc, no li he pogut preguntar cap a on anava.
Tornant amb prou de despago, he vist el Monduver i pensat i fet, he dit, vaig al Monduver, i així ho he fet.
La pujada del Monduver, que us he de dir que no sapigau, doncs que esta molt molt empina, jejeje
Comença amb el carrer que et dona accés a la pista que puja, quin carrer deu meu, es pa morir-se, ahi et deixa ja sense forces i després, encara et queda tota la pujada.
La pujada sense complicacions i amb un ritme normalet, en mitja hora he arribat dalt del cim, i a gaudir de les magnifiques vistes que hi han, (això si, si no ens fixem amb les antenes que tenim alli plantades).
La baixada, amb molta tranquilitat, ja que un descuit es bac segur, le disfrutada prou, i ja en la urbanitzacio e anat buscant unes sendetes que man deixat a la part nova de Barx, i desde ahi, per la carretera de Siat cap a casa.
A la ruta de hui he fet un total de 33 kms (15,97 pujant i 16,62 baixant)  amb un desnivell acumulat de 1109 mts, amb una altura màxima de 840 msnm, amb un desnivell màxim del 20.85%, i un temps total de 2 h 34 m (temps pujant 1h i 35 minuts, baixant 0 h 44 minuts i parat 15 minuts).
Si voleu el track fes click aci.



No hay comentarios:

Publicar un comentario