Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

miércoles, 16 de febrero de 2011

Villalonga-L'Orxa-Beniarres-Villalonga



Ruta realitzada el dissabte 12-02-2011.

La ruta del dissabte, ja coneguda per la majoria dels assistents, es va realitzar per a que alguns dels assistents que feia temps que no agafaven la bicicleta pugueren vindre i aixi tornar a fer bona penya.

07.30 del dissabte, com esta siguent de costum, ens vegem a ca Pruden i Anna, per a fer-nos el cafenet i el dolçet, així que una vegada fet el xicotet esmorçaret i amb les "Aques" dalt dels cotxes, enfilem cami a Villalonga.

Ja en la cantera de Villalonga, començem a pedalejar, aquesta vegada fem a ruta per baix, no com la ultima vegada que la ferem per dalt, i en menys que canta un gall, ens plantem en L'Orxa, per a esmorçar.
Bon esmorçar, bona xarraeta, i seguim per la via verda fins la població de Baniarrés, on seguim cap el embassament, on ens ferem les fotos de rigor.

 Aquesta vegada tornem per la mateixa ruta que ferem la ultima vegada que anarem, i sí, tambè tinguerem que creuar el riu Serpis, però aquesta vegada, al meu parer, no hi havia tanta aigua com l'altra vegada, això si, aquesta vegada, ningú va fer el peixet, jejeje (si no recorde mal. l'altra vegada tampoc).
Ja una vegada passat el riu, tornem a la via Verda, que ens porta fins el cotxe.

A la ruta de hui, hem fet un total de 43.24 kms,(22.38 kms pujant) amb una altura màxima de 402 msnm, amb un desnivell màxim del 10,86 %, un desnivell acumulat en positiu de 544 mts, i un temps total de 4 h 31 minuts,  repartits de la següent forma (pujant 1h 44m, baixant 1h 10m i parats 1h i 36m).

Els assistents a la ruta de hui foren:
Vicent "Campsa"
Moreno
Jose i Fede Gomez
Josep Perez
i
Alex.
Si voleu descarregar-vos el track, fes click.
La gràfica de la ruta.

Gràcies a tots per passar i fins la propera ruta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario