Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

sábado, 26 de febrero de 2011

Simat-Pas del Llop-Casella-La Redonda-Simat

Ruta realitzada dissabte 26/02/2011

Com ja va siguent costum, a les 08.00 hem quedat a Ca Pruden i Anna, pel cafenet i el dolçet.
la assistencia a la ruta ha sigut bona, ja que en un principi, sols anavem 4 i al final hem sigut 7, i el millor, que hi havia gent nova.
08.15, comencem a pedalejar amb direcciò La Barraca, així que ens clavem per camins d'horta, fins arribar a l'antiga via del tren, lloc que han netejat i l'han deixada transitable, en poc de temps ens clavem en la urbanitzacio de La Barraca, i cap on tirem? uns per aci, altres per alla, al final tots junts cap al Pas del Llop.
Arribem al Pas, i aquesta vegada passem per unes sendes que gran part dels assistents no coneixiem, així que sols ens quedava disfrutar d'aquestes noves sendes.
Ja de camí a la Casella, sense ningun tipus de complicacio i per nous llocs no transitats per nosaltres, ens plantem en el Bar de la Casella, i a esmorçarrr.


Una vegada acabat l'esmorçar i amb la panxa massa plena(massa per les pujades que ens esperaven), enfilem les tan volgudes pujades de la casella, pujades que fem amb molta tranquilitat per evitar que ens sentara mal l'entrepà que ens haviem acabat de menjar.

Als cervòls fem la primera paradeta, fotos, llevar-nos la roba que ja ens sobrava i cap amunt, i sense parar.

Ja una vegada hem fet totes les pujades, sols ens queda disfrutar de les baixades, i preparar-nos per afrontar la gran baixada, alguns dels assistents els feia mes il.lusió que a altres, ja que no l'havien fet mai.
Ja una vegada baix, ens decidim per fer una xicoteta senda que ens portaria fins el començament del Portitxol, i d'ahi cap a la Redonda, per acabar el dia cap amunt. Bueno, el dia l'hem acabat al pub Pasarela, amb una bona cervesseta fresqueta.


A la ruta de hui, hem fet un total de 37,37kms (kms del GPS), dels que 19,51 ahn sigut pujant, amb una altura màxima de 433 msnm, un desnivell acumulat de 790 mts, amb un desnivell màxim del 14,83%, una velocitat mitja de13,60Kms/h, un temps total de 4h 56m (1h 55m pujant, 1h 04m baixant i 1h 58m parats).
Si voleu descarregar-vos el track, fes click aci.
A la ruta de hui, han assistit:
Jose i Fede Gomez
Juanfran
Paco Llinares
Oscar
Julian
i
Alex.
La gràfica de la ruta.


Gràcies per passar i fins la propera ruta.

1 comentario:

  1. que bonito es hacer amigos aunque sea a traves de la distancia..gracias por seguirnos,teneis un blog guapisimo y cargado de grandes rutas.os seguiremos de cerca y a menudo ya lo vereis....desde cataluña,abrazos a todo el grupo!!!

    ResponderEliminar