Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

sábado, 29 de enero de 2011

Simat-Antenes-Pla-Cantera Barxeta-Rafelguaraf-Carcaixent-Simat

Dissabte 29-01-2011
Abrigats com si anarem al pol nord, ens hem vist a les 08.00 al taller del moreno, sols 3 Jose Gomez, Moreno i Alex.
Després de fer els últims retocs a la bicicleta, hem començat a pedalejar a les 08.20, i com de costum, ho hem fet cara amunt, es el que te ser de Simat, que ho tenim dificil no començar cap amunt.

Després d'una mitja horeta de pedaleig, hem arribat a la Visteta, per continuar cap a les Antenes, costera que de normal fem amb mes facilitat que hui, però al final fins dalt, una vegada dalt, aquesta vegada no hem vist les vaques, ens hem fet unes fotos, i hem seguit amb la nostra ruta per a arribar al Bar Buixcarro, on hem gaudit d'un bon esmorçar, però abans d'arribar al pla, hem fet un video de com baixa la nova màquina del Moreno. (mireu el video, els primers 10 segons, no li feu cas)
Una vegada ja amb la panxa plena, hem decidit seguir amb la ruta que hi havia prevista, ja que com ja haviem reposat forces, estavem per a tot. jeje

La pujada de les canteres, a sigut una pujada molt divertida, ja que hem coincidit amb 4 membres de la penya NON STOP d'alzira, i ara tu davant, ara jo davant, així fins dalt, on amb mes aire als pulmons hem comentat una mica la ruta de huí, i hem quedat que algun dia podriem fer una ruta tots junts. (anem obrin fronteres).
La baixada desde el Mollo de Miramar, fins Rafelguaraf, ha sigut, espectacular no, lo següent. Sols hem de destacar un xicotet incident, ja que un dels membres a perdut el mobil, s'ha donat compter just quan ja estavem baix del tot, però a tingut moltissima sort, ja que l'ha trobat just al final de la pujada.
Ja una vegada tots junts, i després de botar la tanca que hi ha al final del camí on hem eixit, hem continuat la nostra ruta cap a Carcaixent i després cap a casa.

A la ruta de hui, hem fet un total de 60.27 kms. dels que 33.01 kms, han sigut cap amunt, amb una altura màxima de 569 msnm, un desnivell acumulat de 1196 mts, un desnivell màxima del 15.50%, amb una mitja de 15.4 kms/h, un temps total de 5 hores 53 minuts (pujant 2,38 hores, baixant 1.26 hores i 1.48 hores parats)
Si voleu descarregar-vos el track (GPS) feu click aci.
Track GPS


1 comentario:

  1. Cada dia teu curres mes...carregant rutes al wikiloc,de profesionals!!!

    ResponderEliminar