Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

miércoles, 5 de enero de 2011

Simat-La barraca-La casella-Simat

Diumege 02/01/2011

Comença un nou any i com no, teniem que estrenar la temporada 2011.
En aquesta ruta, l'assistència va ser pobra, en concret sols anarem Fede i jo (Alex), ja que els altres, o estaven malalts, o diuen que els ha caigut no se que al peu, o no tenien ganes.

Així que, desprès de vore'ns a casa Fede, anarem al bar 138 a fer-nos  un cafenet, i decidir quina volteta feiem.
Al final decidirem, anar a la Casella i esmorçar amb Jose (el que dona l'excusa de que li va caure algo sobre el peu) i la seua dona Gràcia. Doncs decidida la volta, començem a pedalejar, això si, amb tranquilitat, ja que feia bastant frescoreta.

En aquesta ruta, esmorçarem a la Casella, no com la primera vegada que ferem esta ruteta(02/10/2010), que esmorçarem en Simat. Bona companyia i com no, bon esmorçar.
Després de l'esmorçar i de fer-nos unes cuantes fotos amb el Moreno i la dona, començarem les pujades de la Casella, que no han canviat desde Octubre, però  amb l'entrepà de llonganissa i Botifarra que ens haviem fet, es feren una mica mes pesades.

Aquesta vegada, si que tingueren la sort de vore alguna cervol, i poder fer-li una foto.

Desprès el descens de la Font del Barber, pararem per fer una foto de Simat, i seguirem cap a casa. Bueno i de mi tambè. jeje


 







Les dades de la ruta, a partir d'ara, estan possades a la foto de la gràfica, suposse que es veuen be, si no es així, les possarem escrites.




Grácies per passar i fins l'altra.

No hay comentarios:

Publicar un comentario