Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

miércoles, 5 de enero de 2011

Simat-Cantera pla-Antenes-Foies-Simat

Dimecres 05/01/2011

La ruta de huí sols le fet jo (Alex), ja que els altres membres, estan treballant, (es el que te, estar a l'atur)
La ruta comença desde ma casa, i segueix cap al pla de Corrals, on després de fer un xicotet barret amb els companys Fede i Campsa, (Estan treballant al Pla), he continuat la ruta cap a la cantera.
Una vegada dalt,  he aprofitat per agafar una mica d'aire pur, ja que el cos m'ho demanava, he continuat cap a les antenes, on he tingut un xicotet ensurt, ja que com de costum en aquesta epoca de l'any, les vaques pasturen soltes per aquesta zona, però en aquest cas a sigut, que he tropeçat amb 3 vaques i els seus respectius jònecs, tots ells a la vora del camí, així que he tingut que decidir, si arriscar-me i passar o pegar la volta, i amb el cansament que portava i que ja estava casi acabant, he decidit passar, així que he pedalejat amb ganes i cap avant. Sort que la vaca no a fet res.
Després del xicotet ensurt, he continuat fins la població de Barx, per seguir fins les Foies, ja que havia quedat amb el meu germà.
Visita al meu germà, agafar forçes i cap avall.

Les dades de la ruta son:
Kms totals: 35.03; Altura màxima: 564 mts ;Desnivell acumulat: 932.50 mts ; Desnivell màxim: 16.17% ; kms pujant: 16.51; Kms baixant 18.41; error GPS 0.11 kms (fet a una velocitat per baix de 2kms/h) ; amb una velocitat mitja : 16.90 kms/h; Temps total : 2h 43m; pujant 1h 27m; baixant 0h 42m i parat 0h34m.
Com podreu observar, hi han mes dades que les últimes rutes, anem descobrin noves coses als programetes.


Com sempre, gràcies per passar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario