Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

domingo, 26 de diciembre de 2010

Simat-Pla-Cantera-Antenes-Simat

Ruta realitzada Diumenge 26-12-2010.

Després d'un paronet a les rutes, avuí hem fet una xicoteta però molt interessant ruta.
Com de costum, ens hem vist a les 08.00 al taller del Moreno, a les 07.50 quan he eixit de casa, per curiositat, he mirat el termòmetre del cotxe, hi marcava (-1º), així que he suposat que la ruta d'aví ens resultaria algo fresqueta.
Reunits els 4 "JINETES" hem començat a pedalejar, i hem decidit     fer-nos un cafenet per vore si entràvem en calor, així que ens hem parat al bar 138, on ens hem fet el calentet.
Després del calentet, hem començat a pedalejar, aquesta vegada ja cara amunt, amb direcciò Pla de Corrals, al poc d'estar cap amunt, alguns hem entrat una mica en calor, però hi havia uns altres que anaven a pitjor, però el pitjor estava per arribar, ja que quan ha començat la baixada del Tir, ens hem acabat de congelar, ha sigut tal el fret que hem passat, que hem modificat tota la ruta, ja que en un principi anaven cap a Quatretonda, i al final ens hem parat a esmorzar.
Dins del bar s'estava be, prou be,(ja que fora, ens ha dit JOSE l'amo del bar, que feien (-5º)a les 9.10) tots menys Fede, que si haguera estat a un programa d'aquestos del "Calleja" li hagueren dit: "Fede, has de tornar cap a casa, aquestos símptomes que tens, son principi de CONGELACIÓ" supose que algú estara riguent-se, però us asegure que Fede no ho feia, pobret.(i nosaltres tampoc)
L'esmorzar, ha durat més que de costum, ja que no tenim costum de fer una partida al truc, però vegent el fret que encara feia, hem fet una partideta.
Una vegada ha començat a eixir el sol (bueno, feia estona que estava fora, però encara no havia arribat al carrer on esta el bar) hem decidit fer la ruta cap a la cantera, de camí a la cantera, hem passat alguns "xarcos", tots ells encara congelats, de fet, es trencaven quan els xafavem amb la bicicleta.
La cantera i les antenes, han sigut una ruta que ja coneixiem, però de baixada, i aquesta vegada les hem conegut de putjada, molt boniques també, us les recomane.
La baixada de les Antenes i la baixada del port de Barx, han sigut tranquil·lets, ja que encara feia fret.

 
A la ruta d'avuí, hem fet un total de 28,600 Kms, amb un desnivell acumulat de 731 mts. una altura màxima de 567 msnm, una mitja de 13.60 Kms/h, un temps total de 4h 45 m, dels quals 2h 15 minuts, han sigut de pedaleig continu.(com observareu, la parada del bar, ha sigut llargueta.)

A la ruta d'avuí han assistit:
Alex
Moreno
Fede
i
Jose
Com de costum, vos pose la gràfica.


2 comentarios:

  1. El dia de mes fred a trucar al pla de corrals en bici.

    ResponderEliminar
  2. Ja sabia jo que havia fet be quedant-me en casa...tot i alçar-me a les 7,35...Molt xulo el bloc.

    Anònim.

    ResponderEliminar