Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

jueves, 20 de enero de 2011

Simat-la Granata-Simat

Dijous, 20 de Gener de 2011.

La ruta de huí, a començat a la rotonda del Bar Buixquet, concretament a les 09:45, feia fred, ja comença a notar-se la baixada de temperatures que tan venen diguent-nos.
Bueno, comencem a pedalejar pel camí de la caseta Blanca, ho fem amb proude intensitat, per vore si entravem en calor, però fins que no hem començat amb la pujada no hi hagut forma.
Foto d'Arxiu.
Una vegada en Tavernes, ens hem dirigit pel centre de la població cap als sequers, on hem seguit pel cami del Portichol, on abans de passar per baix del pont de l'auopista, hem trencat cap a l'esquerre, per ja començar amb la pujada de Sant Llorenç.
Una vegada hem arribat dalt, continuem pel camí que ens porta cap a la Font de la Granata, això si, sense desviar-nos del camí, fins que eixim al Massalari, després per dins d'uns bancals hem tornat a la pista que ens portaria de nou al camí de Sant Llorenç.
La baixada tranquila i sense ninguna complicacio, una vegada baix, ja hem travessat Tavernes, per agafar el cami que pel mig de l'horta, ens portaria de nou a Simat.

A la ruta hem fet un total de 25.50 kms, dels que 12.87 han sigut pujant, 12,58 baixant, amb un desnivell màxim d'un 10% i un desnivell acumulat 354 mts.


Gràcies per passar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario