Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

lunes, 7 de mayo de 2012

Simat-Senda Quatretonda-Quatretonda-Senda Bous-Simat

Ruta realitzada el dissabte 28 d' Abril de 2012.

Com de costum ens 07.30 del matí, comença a apareixer la gent, alguns ja confirmats i altres que no els esperavem i aparegueren.
08.00 comencem a pedalejar, i aquesta vegada i ja es la segon vegada, ja teniem la ruta planificada, així que direcciò al Pla de corrals.
El dia sembla com si vullguera ploure, però de moment no plou, eixi va ser el comentari dels primers km, ja que no haviem arribat al pla de corrals, quan començà a xispejar una miqueta, però no li donarem importancia. 
Una vegada al pla i com ja havia parat de xispejar, seguirem al nostre camí, i agafem la pista que ens portaria fins la senda Quatretonda. 
El principi de la senda, va anar sense ninguna incidencia, però portavem mes de la meitat de la senda, quan tinguerem el primer incident del dia, un bac, sense conseqüencies, però que ens va possar a tots en alerta.
La baixada fins Quatretonda va anar tranquileta i sense ningun bac mes, i puguerem gaudir d'un bon esmorzar.
La tornada, va ser, per una senda que s'agafa prou del corral dels bous, i com no sabem quin nom te la senda, doncs li possarem el nom de "La senda Dels Bous". A partir d'ara nosaltres la coneixerem per aquest nom. 
Aquesta senda comença per un cami pedregos i  que no para d'anar cap amunt,  una vegada dalt, ja comença la senda en concret, senda al principi prou bona de fer, i que poc a poc va complicant-se mes i mes, i damunt el cansanci va fent acte de presencia i encara es complica molt mes.
Així que uns amb mes gana i altres mes poc a poc, però aconseguim fer-nos amb la senda, aquesta senda es comunica amb la senda Quatretonda, així que part de la baixada, l'haviem fet abans, però cap amunt.
La baixada va anar be, exceptuant l'incident mes greu de la jornada, un bac amb alguna conseqüencia, rascades al colze, genoll, cadera, i alguna que altra "moraura", es el que te, que la roda de davant quede falcada a una pedra i la vitorina et tire per dalt d'ella, jejeje.
El cami de tornada fins Simat, va anar molt tranquilet, ja que la gent estava algo prou cansada. Sols destacar, el demarratge que ens va fer Julian a la pujada del camp de tir.
Al final tots juntets a fer-nos el refresquet que tant ens haviem guanyat.
 A  la ruta de huí hem fet un total de 44.85 kms(dels quals 22.64 han sigut cap amunt),  amb una altura màxima de 421 msnm, amb un desnivell acumulat de 1177.61 mts, i un desnivell màxim del 14.50%.  i un temps total de 5h39m (2h 02m pujant; 1h 22m baixant i 2h15 m parats).
Si vols el track de la ruta, fes click aci.
Els assitents a la ruta de hui.
Julian
Richard
Jose "Bill"
Moreno
Ska
Voret
i
Alex.
La gràfica de la ruta

Gràcies i fins la propera ruta.

 


No hay comentarios:

Publicar un comentario