Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

lunes, 28 de mayo de 2012

Simat-Bola cullera-senda Faro-Simat

Ruta realitzada el dissabte 12 de Maig de 2012.

Com ja sabiem que seriem pocs assistents, ja que entre, examens, viatges i airsoft, com a molt quedavem 3 o 4. Així que faltaven uns minutets per a les 08.00, i com ja estavem tots, comencem la nostra ruta, direcció Cullera.
Com dos dels assistents, desde la marató no havien tocat la bicicleta, teniem ganes de fer algo rodaoret, i així ho ferem.
L'anada fins Cullera, molt tranquileta, raonant i mirant com ja els llauradors comencen a sembrar l'arroc.
Una vegada a Cullera, ens decidim fer la Bola o Radar meteorològic, pujada que ens pensavem que era mes curteta, així que poc a poc cap amunt.
Una vegada dalt, decidirem baixar per la senda, que hi ha just darrere el radar i que ens portaria fins el far, bueno, mes que fins el far, fins una urbanització que hi ha just dalt del far.
La senda doncs de 4 a 3 no ens va agradar, ja que ferem mes rato baix la bici que dalt, però al final puguerem gaudir algo de la senda.
Ja una vegada baix, gaudirem d'un molt bon esmorzar al rest. Javimar, un entrepà de xipirons, que estaven per a llevar-se el barret, jejjejeje
després de l'esmorzar i apretant ja molt la calor, no ens apetia gens pedalejar amb molta gana, i mes veient la platja de gom a gom.
La tornada la ferem per marenyet, i després pels camins del brosquil fins a Tavernes.
Abans d'arribar a Tavernes, puguerem fer una xicoteta obra de caritat, ja que salvarem un caxapet que estava al costat de la carretera i no podia tornar al seu cau.
Fins simat,. tornarem amb molta tranquilitat i pensant amb la cervesseta que ens estava esperant.
A la ruta de huí hem fet un total de 64,45 kms(dels quals 34.63 han sigut cap amunt), amb una altura màxima de 281.60 msnm, amb un desnivell acumulat de 952.20 mts, i un desnivell màxim del 15.12%. i un temps total de 4h21m (2h 04m pujant; 1h 41m baixant i 0h36 m parats).
Si vols el track, fes click aci.
Track GPS.

Els assistents a la  ruta de hui.
Ska
Julian
Moreno
i
Alex.
La gràfica de la ruta.

Gràcies i fins la propera ruta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario