Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

lunes, 28 de mayo de 2012

Mini Ruta dels Monestirs

Ruta realitzada 19 de Maig de 2012.

08.00 del matí, i a ka pruden i anna, apareixen tres membres dels amics btt, sabiem que anavem a ser pocs, ja que entre que la gent segueix d'exàmens, viatges i altres que tenien que assistir a la cursa de l'Hotel Bali, sols teniem confirmada l'assisténcia de tres.
La ruta de hui, estava organitzada pels nostres amics els Almorsarets, ja que ells tenien pensat fer aquesta ruta i nosaltres ens apuntarem.
Així que 08.00 del matí, i comencem a pedalejar direcciò La Barraca, per a trobar-nos de cara amb els Almorsarets, que venien d'Alzira, una vegada ens trobem, fem mitja volta i cap a Simat.
El ritme era prou tranquilet, ja que sabiem que la ruta de hui era llarga i que anava apretar de calent la calor, així que amb tranquilitat afrontem la pujada a Barx.
Aci el grup es va estirar una miqueta, però quan arribarem dalt pararem per tornar a agrupar-nos i afrontar la baixada fins a Marxuquera, baixada que alguns aprofitaren per marcar velocitats màximes  de fins 84 km/h, que ni els cotxes ens passaren, jejeje
Desde marxuquera fins el que seria el lloc d'esmorzar, Almiserà, el ritme es va accelerar una miqueta, però tots respongueren a la perfecció.
Esmorzarem al centre social d'Almiserà. la veritat que respongueren be, encara que tardaren un poquet en traure'ns els entrepans, però servir a tretze tios, sense esperar-los, no es fàcil.
Una vegada acabem d'esmorzar, seguim amb la ruta, direcciò Llutxent, entrant per dins la població, però sense arribar fins el monestir, ja que el temps se'ns havia tirat damunt.
De Llutxent fins Quatretonda, anarem per uns camins alternatius, per així evitar al màxim la carretera. A aquestos camins, tinguerem la primera incidencia del dia, un bac sense importancia.
Una vegada a Quatretonda, agafarem la pista que ens portaria fins el Pla de Corrals, lloc on es separarien les dos penyes, amics btt simat cap a Simat, i Almorsarets, cap a Barxeta.
Però abans d'arribar al Pla de corrals, tinguerem les altres incidencies del dia, una d'elles haguera pogut ser bastant greu, però per sort, sols va quedar amb unes quantes rascades i un poc d'inflamació a la munyica. Les altres dos incidencies, foren dos punxades.
Una vegada al pla, uns cap a Alzira i els altres cap a Simat, a refrescar-nos amb una bona cervesseta.

A la ruta de huí hem fet un total de 72.92 kms(dels quals 39,75 han sigut cap amunt), amb una altura màxima de 445.50 msnm, amb un desnivell acumulat de 1224.98 mts, i un desnivell màxim del 11.77%.  El temps, degut a errors del GPS no el podem traure, però arribarem a Simat, cap a les 14.15.
Si vols el track de la ruta fes click aci.
Track GPS
Els assistents a la ruta de hui
Penya Almorsarets
Moreno
Ska
Paco
i


Alex.
La gràfica de la ruta.

Gràcies i fins la propera ruta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario