Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

jueves, 5 de abril de 2012

Alzira-Pinar dels Frares-Simat

Ruta realitzada el diumenge 01 d'Abril de 2012.
08.00 del matí, i després de l'assistencia a la ruta d'ahir, esperavem que no hi haguera molta gent, doncs ens enganyarem un poquet, 24 bicicletes contarem.
Així que 08.00, comencem a pedalejar direcciò Carcaixent, ja que la ruta de hui ens portaria fins Barxeta pel pinar dels frares.
Fins que no arribarem a la pujada, la ruta va anar tranquileta i amb molta gana de xarrar, ganes que s'enlairaren als pocs metres d'agafar la pujada del pinar dels Frares.
La pujada, alguns de nosaltres l'haviem gaudit al contrari, o siga, de baixada, i ja acabes cansat, així que imagineu-se com pots acabar cap amunt.

La pujada, uns els va costar menys que a altres i poc a poc arribarem tots dalt, on una vegada passada la unica cadena que hi ha al cami, pararem i aprofitarem per fer la foto de familia.
Després de la foto, baixarem cap a Barxeta, on ens esperava el nostre esmorzar.
Mascota????? 
Una vegada després d'esmorzar, ens separarem, Bill i jo, decidirem tornar cap a casa amb la bicicleta i després aniriem a pel cotxe que teniem a Alzira.
Així que ens dirigirem cap a Barxeta i d'ahi al Pla de Corrals, ja una vegada al Pla, gaudirem d'unes sendes i cap a casa.
La pujada del camp de tir, ens l'agafarem amb tranquilitat i xarrant.

A  la ruta de huí hem fet un total de 37,70 kms(dels quals 21,46 han sigut cap amunt),  amb una altura màxima de 419,75 msnm, amb un desnivell acumulat de 768,09 mts, i un desnivell màxim del 16,09%.  i un temps total de 4h28m (1h 37m pujant; 0h 46m baixant i 2h05 m parats).
Si vols el track de la ruta, fes click aci.
Els assistents a la ruta de hui.
Jose "Bill"
Moreno
i
Alex.
La gràfica d ela ruta.

 Gràcies i fins la propera ruta.
Enllaç de la plana Almorsarets.

2 comentarios:

  1. ¿Puc fer una pregunta? ¿Per on entreu al Pinar dels Frares? Gracies.

    ResponderEliminar
  2. Si vens d'Alzira, el lloc mes facil es botar una porta verda que hi ha a l'hort, te com a un metre i mig d'altura, es bota be, ja que per on entravem de normal, desde fa un parell de setmanes esta tapat.

    ResponderEliminar