Encara que parega el titol d'un conte, es el que realment va passar el dissabte passat. Ens juntarem 40 amics que voliem compartir junts una volta pels voltants d'Alzira.
Eren les 08.00 del matí, i al lloc on solen quedar els Almorzarets, van apareguent penyes, fins cinc penyes diferents, i de diferents pobles.
Anfitriò Penya Almorzaret------------ Alzira
Penya ciclista la Ribera ------------ Alzira
Hui no caurem ---------------------- Xativa
Penya La Revolta ------------------ Xativa
Amics Btt Simat -------------------- Simat.
La ruta va començar, amb uns xicotets canvi de plans, simplement, hi havia que buscar lloc per a donar d'esmorzar a tanta gent, i reservem taula al poliesportiu de Montroi.
Una vegada en Alfarp, ens desviem cap a les muntanyes, on agafariem una senda, molt bona de fer, però que ens va traure els colors a tots. Una vegada dalt la senda, per una pista forestal, busquem una sendeta que ens portaria fins casi Montroi. Una baixada espectacular, velocitats prou altes, i un mateix comentari, que flipà de senda.

Esmorzar bonissim i rapit, dificil d'entendre, perque amb la gent que erem, mes la gent que hi havia al bar, ens pensavem que d'alli eixiriem a l'hora de dinar.
La tornada, va ser casi pel mateix lloc que per on vinguerem, sols canviarem una senda, per la del Pino Cortado, senda llarga i amb trams tècnics, però molt bona de fer.
La tornada fins Alzira, va ser pel llit del riu Magre.
A la ruta de huí hem fet un total de74,74 kms(dels quals 44,75 han sigut cap amunt), amb una altura màxima de 269,79 msnm, amb un desnivell acumulat de 713,30 mts, i un desnivell màxim del 17,02%. i un temps total de 6h27m (2h 33m pujant; 1h 30m baixant i 2h23 m parats).
Si vols el track de la ruta, fes click aci.
Els assitents a la ruta de hui:
Penya Almorsarets
Penya Hui no Caurem
Penya La Revolta
Penya Ciclista la Ribera
i de la nostra penya
Moreno
Voret
Julian
Josep
Ska
i
Alex.
La gràfica de la ruta
Feu click aci, per vorela ruta a la plana dels Almorsarets.
Gràcies i fins la propera ruta.
No hay comentarios:
Publicar un comentario