Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

lunes, 16 de abril de 2012

Eixides entre setmana

Encara que no es normal que publiquem les eixides entre setmana, aquesta volta si que ho farem, ja que, com alguns (estudiants, mestres i aturats) tenien vacances, hi va hi haure una bona assistencia. 
Dimarts 10 D'Abril.
Alguns eixiren de matí, però segons ens comentaren, va ser molt roadoreta i volien mes per la vesprada, així que organitzem una ruta bastant "canyera". Les dos canteres i a més a més el camí Sencal o La faraona, així la coneixen els nostres amics els Almorsarets. 
3.30 de la vespra, algo prou de caloreta i molt, però molt d'aire, aicí que poc a poc agafem direcciò al pla de corrals, la pujada amb aire amb contra, va ser molt dura, però ens ferem amb ella.


Ja una vegada en clavarem per la pista forestal que va a Quatretonda, al anar envoltats de pins, l'aire es feia prou soportable.
La primera cantera sense complicacions, així que a gaudir de la Pedrusca, i així ho ferem, la segona cantera, ja va ser mes pesada, ja que entre que feia molt de calor, i que damunt es mala de pujar, ens va traure els colors a tots els que hi anarem. Agafem una mica d'aire i a fer la Faraona, comença amb una mica de baixaeta, però al poc comença la pjada, i que pujada, pedres soltes i amb prou inclinaciò, anem quedant-nos, uns aci i altres mes avant, però tots tinguerem que possar el peu a terra en mes d'una ocasio. 
Una vegada dalt, sols ens quedava gaudir de la baixada, baixada amb molta pendent i moltissima pedra solta, pedra que feia molt perillóssa la baixada, així que amb moltissima tranquilitat baixem.
La tornada fins Simat, no va ser tranquileta, sols tinguerem una xicoteta incidencia, la punxada d'un dels membres.
A  la ruta de huí hem fet un total de 34,41 kms(dels quals 18,80 han sigut cap amunt),  amb una altura màxima de 409,66 msnm, amb un desnivell acumulat de 831,54 mts, i un desnivell màxim del 16,79%.  i un temps total de 2h48m (1h 37m pujant; 0h 44m baixant i 0h27 m parats).
Si vols el track de la ruta, fes click aci.
Els assistents a la ruta de hui.
Carlos Ferrando
Voret "Pare"
Voret "Fill"
Manolo
i
Alex.
La gràfica de la ruta

La ruta del dijous, la realitzarem de matí com es normal, així que per no perdre la costum, encara no eren les huit del matí, i ja estavem dalt de les burres, per a possar-nos en marxa.
Per seguir en les costms, anem direcciò al Pla de Corrals, ja que teniem intenciò de fer l'Avenc de Llutxent i anar cap a Pinet.
L'anada fins casi Quatretonda, no va tindre ninguna incidencia, simplement gaudirem del paissatge i comentarem rutes noves que tenim que fer, ja una vegada apleguem al camí que ens portaria fins l'Avenc, el grup es va estirar una miqueta, res mes, que no cabiem tots junts al cami.
Una vegada arribem dalt de l'Avenc, fem una xicoteta parada tècnica, per agafar una mica de forces i seguir amb la marxa, marxa que és va vore interrompuda per la punxada d'Alex, reparada la punxada seguim per la senda que ens portaria fins els escalons, escalons prou dificils de fer, sols els va baixar Manolo, els altres, baixarem de les burres i ho ferem a peu. 
La tornada de Pinet fins a Simat, la ferem per la cantera del Buixcarro, ja que era la forma mes ràpida d'aplegar a casa.
Alguns no puguerem parar a esmorzar, ja que teniem feina, però això no es el normal, si hi ha ruta, te que hi haure esmorzar. jejejeje.
A  la ruta de huí hem fet un total de 37,63 kms(dels quals 22,45 han sigut cap amunt),  amb una altura màxima de 499,66 msnm, amb un desnivell acumulat de 914,21 mts, i un desnivell màxim del 13,28%.  i un temps total de 3h00m (1h 47m pujant; 0h 41m baixant i 0h31 m parats).
Si vols el track de la ruta, fes click aci.
Els assistents a la ruta de hui.
Paco Blasco
Manolo
Alex Borras
Julian
Ska
i
Alex.
La gràfica de la ruta.


 
 Gràcies i fins la propera ruta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario