Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

lunes, 16 de abril de 2012

Simat-Foies-Ruta la Seda-Xeresa-Simat

Ruta realitzada el dissabte 14 d'Abril de 2012
07.30 del matí, i com de costum a Ka Pruden i Anna, va començant a apareixer gent amb ganes de rodar, així que després de la pasteta i el cafenet, comencem a rodar.
Aquesta vegada la ruta ja la portavem planificada, sols li canviariem algun xicotet tram.
Comencem a pujar cap a les foies, ja que teniem pensat baixar per allí fins Xeresa, la pujada va ser tranquileta, amb els tipics plors de, "jo fa temps que no ix, hui em trobe malament, que cansat estic, etc....) plors que fan mes graciosa la pujada. 


Una vegada a les Foies, agafant una mica de forces, ja que la pujada del Cirer ens les havia gastat, decidim fer el primer xicotet canvi, fer la senda que va del Roialti fins Santoma, així que enfilem la senda i cap amunt. La senda en si, no te molta complicaciò, excepte algunes pedres que passes amb precaucio per si pega al plat. 
Ja a Santoma, seguim cap a la Font dels Madallars, i al començament de la pujada ens adonem que hui el dia estava tant clar, que inclòs podiem veure Eivissa, casi casi podiem vore a la gent passejar, jejeje, no tant, però es la vegada que mes clar es veia, així que aprofitem per fer unes quantes fotos i seguim.
Ja casi a l'entrada de la senda, ens parem per fer unes fotos, i aci tinguerem el primer incident del matí, un xicotet "invertido" que va acabar amb el nostre amic a terra. Una rascada a la cuixa, però res important.
La senda la Seda, (no se qui li a possat eixe nom, perque de suau te ben poc), va estar molt entretinguda, amb algun que altre sobresalt, però ens divertirem tots els assistents.
Ja en Xeresa, després de fer una mica el burro a unes escales que ens trobarem al mig del poble, decidirem anar a esmorzar, bueno mes que esmorzar, a devorar. 
L'esmorzar el ferem al Bar Avinguda o Bar EL PASTORET, això ens va dir l'amo. Els entrepans bonissims i grans, i l'amo super atent, ens va traure un plat de cacau per cap, dos ensalades, una mica de formatge blanquet, però si no li parem els peus, ens trau, un parell d'ensalades mes, mes cacau. Xee, un no parar, Repetirem segur.
La tornada fins Simat, la ferem pels camins d'horta i sense ninguna incidencia.
A  la ruta de huí hem fet un total de 38,22 kms(dels quals 24,46 han sigut cap amunt),  amb una altura màxima de 541 msnm, amb un desnivell acumulat de 816,50 mts, i un desnivell màxim del 13,50%.  i un temps total de 3h41m (1h 50m pujant; 1h 00m baixant i 0h51 m parats).
Si vols el track de la ruta, fes click aci.
Els assistents a la ruta de hui.
Jose "Bill"
Moreno
Julian
Ska
i
Alex
La gràfica de la ruta.



 Gràcies i fins la propera ruta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario