Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

domingo, 25 de marzo de 2012

Alzira-Les Salines de Manuel-Beneixida-Alzira

La ruta de hui, transcorre per terres de la ribera.
Encara no eren les huit del matí i ja estava preparat un grup gran de gent per a rodar, quina volta fem? La senda la Furgo, així que cap allí ens anem.
En total erem un 12 bikers de diferents penyes, Almorsarets , BtTracks i dos d' Amics Btt Simat.(Moreno i Alex)
El camí desde Alzira fins Manuel, a anat totalment per camins d' horta, fins que hem arribat a Manuel, on després de passar el poble, ens hem desviat cap a les Salines, i Txannnnn, ens para un xic, diguent-nos, que no podiem passar que estava tallat per una cursa a peu, li comentem que no anavem amb la mateixa direcciò que la carrera, al final ens deixa passar, aixi que comencem a rodar per les Salines, que mes que salines, hui les podriem dir "Los Barrizales" deuuuuu fang per aci, fang per allà, fins les orelles. Una vegada haviem fet un troç de les Salines, ens trobem amb mes bikers, en concret els Soul Bikes, que tambè s'han unit al grup. Per fer la senda que li donava titòl a la ruta del dia, "La Senda La Furgo", que una vegada arribes dalt, saps perque rep eixe nom.
Després de passar les Salines, ens quedava l'Eixida fins el port de Sumacarcer, per a fer la "Senda Rosa" coneguda així per els negocis que per allí es practiquen.
La senda a sigut molt divertida, amb dos xicotets bacs, però res  que la llavaora no lleve.
L'esmorzar a Beneixida, pareixia una boda de la gent que erem, en total 18.
Després de l'esmorzar, els Soul Bikes i un parell de BtTrakers, han decidit anar fins els tobogans, els altres hem decidit tornar cap Alzira, ja que teniem compromissos familiars.
La tornada fins Alzira, a sigut per camins d'horta.
Una màgnifica ruta, amb millor companyia.
A  la ruta de huí hem fet un total de 45,10kms(dels quals 18,15 han sigut cap amunt),  amb una altura màxima de 238,70 msnm, amb un desnivell acumulat de 441,73 mts, i un desnivell màxim del 13,26%.  i un temps total de 4h27m (1h 16m pujant; 1h 25m baixant i 1h45 m parats).
Si vols el track de la ruta, fes click aci.
La gràfica de la ruta.


 Gràcies per passar i fins la propera ruta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario