Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

domingo, 25 de marzo de 2012

La Quintana

Després de bastant de temps intentant fer aquesta ruta, decidirem fer-la abans de que canviaren l'hora, ja que així podiem començar a pedalejar abans.
Passava un minutet de les 07.30, i 6 amics btt, començarem a pedalejar amb direcciò La Quintana.
La pujada al pla no va canviar molt, repsecte les ultimes vegades, ja que ens pilla algo fresquest encara i les cames no responen.
Una vegada al Pla, passem a vore la gent que hi assistia a la X Calçotada, organitzada pel Grup Muntanya Valldigna, saludem a la gent, i seguim amb el noste recorregut.
La Entrada a la Pedrusca i la mateixa Pedrusca, sense ninguna incidencia, exceptuant, que tres anarem per un lloc i els altres tres per un altre, però després d'una trucada de telefón, tots juntets.
L'esmorçar a Novetlé (Bar Badenes), doncs com sempre, rapit, bo i barat.
Després de l'esmorçar, i per entrar en calor, fem unes xicotetes rampes que hi han a la part de dalt del poble de Novetlé, i una vegada ja haviem entrat en calor, seguim direcciò La Quintana.
Les primeres pujades, se'ns feren molt pessades, però poc a poc anavem millorant, i comencem amb les tan esperades sendes de baixada, sendes que ens portarien fins la senda que seria la mes divertida, i que sens dubte, tardarem a oblidar. 
El grup en aquesta senda es va estirar una mica, i fins que no arribaren tots a la Quintana no ens adonarem del que havia passat, al nostre company Voret, li havia mossegat una gossa, encara que la mossegada no era molt important, ens asustarem, així que tornarem per parlar amb l'amo de la gossa i arreplegar les dades, per si teniem algun problema.  Una vegada tot mig solucionat (quedava la visita de voret a urgencies, per a curar-se), seguim amb el nostre camí.
La tornada desde Genovés fins al Pla, apretant el sol, i ja amb bastant signes de cansanci, els 6 estavem esgotats, i teniem unes ganes d'arribar a casa, que no es poden explicar, jejeje. Però abans encara ens quedava, la última visita a la gent de la Calçotada, i amb el cansanci acumulat, a oloreta que feia alli, estiguerem a punt d'abandonar i quedar-nos alli tots, però teniem que seguir i així ho ferem.
La baixada fins Simat, amb tranquilitat, perque el cos ja no ens acceptava mes matraca.
A  la ruta de huí hem fet un total de 70,73kms(dels quals 36,02 han sigut cap amunt),  amb una altura màxima de 296,70 msnm, amb un desnivell acumulat de 1375,65 mts, i un desnivell màxim del 21,04%.  i un temps total de 6h30m (2h 29m pujant; 1h 53m baixant i 2h07 m parats).
Si vols el track de la ruta, fes click aci.
Els assistents a la ruta de hui.
Jose Bill
Moreno
Julian
Josep
Voret
i
Alex.
La gràfica de la ruta.


Gràcies i fins la propera ruta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario