Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

lunes, 28 de marzo de 2011

Simat-Sendes Pla corrals-Quatretonda-Sendes Pla-Simat

Ruta realitzada diumenge 27/03/2011.

08:00 del matí, com de costum a Ka Pruden i Anna, ens presentem 3 amb ganes de pedalejar, en un princicpi, esperavem ser més gent, però entre el canvi d'hora i algun que altre compromís, doncs 3 solament.
Així que després de la típica pasteta i el cafenet, comencem a pedalejar, amb direcciò Pla de Corrals.


En un tres i no res, ens plantem al Pla, i el nostre amic Moreno, ens porta per uns camins i unes sendetes molt xules, que al final ens portarien a la Font, on aprofitarem per omplir els bidons, i cap a Quatretonda.

Ja al camí de Quatretonda, ferem una sendeta, molt curteta i empinà, però molt xula, on aprofitarem per fer-nos algunes fotos.


Sense ningun tipus de incidéncia, arribarem a Quatretonda, on al Bar Jaguar, gaudirem d'un esmorçar boníssim.

De tornada, intentarem investigar una mica els camins que hi han prop de Quatretonda, però com hi havia gent que tenia que arribar a bona hora a casa, o deixarem per un altre dia.
Ja al Pla, ferem el camí, que ferem la setmana passada, però amb les pluges d'aquestos dies, ens veguerem al mig d'un riu, el que atravessarem sense casi ninguna complicaciò.
El camí, desde el Pla fins Simat, no  tinguerem ningun problema, inclòs, alguna ajudeta, ja que a la pujada del Camp de Tir, teniem l'aire a favor.

A la ruta de huí hem fet un total de 46,85 kms (43.66 GPS) , dels que 21,38 han sigut pujant, amb una altura màxima de 354 msnm, un desnivell acumulat de 897,39 metres, un desnivell màxim de 11,15%, una velocitat mitja 14,80 kms/h, i un temps total de 4h 48m (1h 53m pujant; 1h 12m baixant i 1h 43m parats).
Si vols el track, fes click aci.
Els assistents a la ruta de huí:
Moreno
Diego
i
Alex.
La gràfica de la ruta.
Gràcies a tots per passar, i fins la propera ruta.

1 comentario:

  1. siempre disfruto con vuestras rutas .vaya zona mas chula teneis para dar pedales.saludos amigos!!!

    ResponderEliminar