Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

domingo, 20 de marzo de 2011

Simat-Pinet (per les Sureres)-Antenes-Monduver-Simat

Ruta realitzada diumenge 20/03/2011

07.30 h, alguns encara estaven a les falles, però 4 valents estàvem a Ka Pruden i Anna, per fer-nos el cafenet i la pasteta, i com no, fer una ruteta xula amb la bicicleta.

Com la volta ja estava organitzada, no hi ha hagut el típic, on anem?, sinó, que hem començat a pedalejar cap a Barx, huí féia una mica més fred que ahir, però en un no res hem començat a tindre calor, és el que té començar cap amunt.

El ritme de huí, no va ser com el d'ahir, ja que huí ho hem agafat amb més tranquil·litat, ja que ens quedava molta pujada per davant, així que en mitja horeta, hem arribat a la Visteta, i per la Falaguera fins arribar a la Font de la Benita.
Comencen les volgudes Antenes de Barx, i poc a poc, ens vegem dalt de tot, un dia espectacular, amb bones vistes i molt bon oratge.
Al poc d'estar per la pista forestal, ens hem desviat cap a les Sureres, camí que ens pensàvem que estava més mal del que realment està. Amb molta paciència, ja que no sabíem que ens esperava, hem anat pujant, i quan ens hem volgut donar compte, ja estàvem dalt, i ja sols ens quedava la baixada (quina baixada) i cap a Pinet, on finalment hem esmorçat.
Durant l'esmorçar hem raonat per on tornar a casa, i finalment hem decidit fer les Antenes i a lo millor la Senda 600. Així que cap amunt, amb bon ritme, ja que en teoria era la última pujada que ens separava de casa.
Hem arribat a l'entrada de la Senda 600, Oscar i Voret, han decidit baixar per la senda i Jose "moreno" i Alex, baixar per les Antenes, així que ens hem acomiadat i hem quedat a un bar de Simat per la cervesseta.

Al cim, celebrant-ho
 De camí a les Antenes, tens una vista espectacular, el cim Penyalva i el Mondúver, i mirant mirant a sortit una pregunta, "I si fem el Mondúver?" i amb una mirada ens ho hem dit tot, així que cap a dalt.
Que dir d'aquest magnífic cim, i de la seua pujada, doncs que hi ha que fer-la, per saber de que parlem, així que amb moltíssima tranquil·litat, ja que portàvem alguns metres de desnivell acumulat a les cames, hem començat a pujar, i en 40 minutets hem fet el cim i a gaudir de les magnífiques vistes que hi han desde allí dalt.
Després, baixada i cap al bar a celebrar-ho amb dos bones cervessetes.
A la ruta de huí hem fet un total de 50,67 kms (47,16 GPS), dels que 23,57 han sigut pujant, amb una altura màxima de 842 msnm, un desnivell acumulat de 1573,20 metres, un desnivell màxim de 19,31%, una velocitat mitja 12,70 kms/h, i un temps total de 5h 40m (2h 45m pujant; 1h 06m baixant i 1h 49m parats).
Si voleu el track, fes click ací.
Els assistents a la ruta de huí han sigut.
Oscar
Voret
Moreno
i
Alex.
La gràfica de la ruta és:
Gràcies per passar i fins la pròxima.

1 comentario: