Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

sábado, 26 de marzo de 2011

Simat-Realengo-Rafelguaraf-Carcaixent-Pas del Llop-Simat

Ruta realitzada dissabte 26/03/2011.

Encara no eren les 07:30 del matí, i com ja va siguent costum, a Ka Pruden i Anna, ens hem presentat 8 membres per fer una mica d'esport.
Després de la tan volguda pasteta i el seu respectiu cafenet, hem començat a pedalejar cap al Pla de Corrals, mentre pujavem, part del grup volia fer una ruta, i l'altra part una altra, així que al final hem decidit anar tots junts.
Ja una vegada hem baixat el camp de tir, ens hem dirigit cap a la cantera, per pujar cap al Realengo. La pujada a anat millor del que ens pensavem, i amb un ratet ens hem plantat dalt.
Una vegada dalt, hem fet un xicotet troç de senda  abans de la cadena, i després part del grup (Bill, Moreno, Josep, Oscar i Voret) han baixat per una senda fins l'Hort de Soriano, els altres (Diego, Julian i Alex) han baixat pel camí.
Una vegada baix, el grup que a anat pel cami a tingut que esperar a l'altre grup, fins que baixaren de la senda, ja que estava prou mal de baixar, degut a les últimes pluges que hem patit.
Ja tots junts, ens hem dirigit cap a la poblaciò de Rafelguaraf on hem gaudit d'un bon esmorçar i un bon solet al bar El Canto de Pere.
Després d'esmorçar i amb la panxa ben plena, cap a Carcaixent, on una vegada passada la poblaciò i amb direcciò a la Barraca, hem agafat un camí, que ens a portat fins el Pas del Llop. Una vegada fet el Pas del Llop, sense ningún incident, hem seguit per la urbanitzaciò de la Barraca, i per la via cap a Simat.
A la ruta de huí hem fet un total de 51,95 kms , dels que 24.21 han sigut pujant, amb una altura màxima de 417 msnm, un desnivell acumulat de 727 metres, un desnivell màxim de 15,10%, una velocitat mitja 15,80 kms/h, i un temps total de 5h 34m (1h 49m pujant; 1h 30m baixant i 2h 15m parats).
Si vols el track, fes click aci:
Els assitents a la ruta de hui:
Moreno
Jose Gregori "Bill"
Oscar
Voret
Josep
Diego
Julian
i
Alex.
La gràfica de hui es:

Gràcies per passar.
 

1 comentario: