Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

sábado, 19 de marzo de 2011

Simat-Antenes-Pla de Corrals-Sendes Pla-Simat

Ruta realitzada dissabte 19/03/2011

07:45, a casa Anna i Pruden, i encara que estem en falles, apareixem tres amb ganes de pedalejar, Oscar, Moreno i Alex.
08.00, després de la pasteta de rigor, comencem a pedalejar direcciò Barx, feia un dia espectacular, amb poc mes de 25 minuts, ens plantem a Barx, i cap a les Antenes, això si, amb la paradeta de rigor a la Font de la Benita, per a agafar aigua. Aci coincidim amb la gent de Tavernes, (els que no eixirien molt anit), i tots junts comencem la pujada a les Antenes.
Ja una vegada dalt, seguim per la pista, ja que teniem pensat anar cap a Pinet per Les Sureres (ruta que farem dema), però haviem quedat amb uns al Pla per esmorçar i no haguerem arribat a hora, així que decidim no fer-les i seguir cap a la cantera, la gent de Tavernes, havien baixat per la Senda .
La baixada del Buixcarró, sense complicacions i a esmorçar. Pensavem que no hi hauria molta gent, ja que son falles, però tot el contrari, hem tingut que canviar de bar, ja que el que anem sempre estava ple de gom a gom.
Després de l'esmorçar, hem fet unes sendes al Pla, molt xules per cert, i cap a Simat pel camp de tir.
La volta de huí a sigut curteta,(ja que hi havien compromisos fallers) però molt intensa, ja que tant la pujada de les Antenes, com la del Camp de tir, ho hem donat tottttttttt.
A la ruta de huí, hem fet un total 33,90 kms (15,93 han sigut cap amunt), amb un desnivell acumulat de 785,40 mts, una altura máxima de 566 msnm, un desnivell máxim del 16,86%, una velocitat mitja de 13,30 Kms/h, i un temps total de 4h 05m, (1h 27 m pujant; 0h 51m baixant i 1h 48m parats)
A la ruta de huí han assistit:
Oscar
Jose"Moreno"
i
Alex.
Si voleu el track fes click aci.
La gráfica de hui.


Gràcies per passar i fins la pròxima.

1 comentario:

  1. saludos desde alzira, que os ha gustado el monasterio,eh?ayer almorzamos en simat y hoy me he hecho en solitarios la senda de la pedrusca, muy chula, la conoceis? saludos,disfrutad mañana en les sureres,ruta muy bonita,si señor

    ResponderEliminar