Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

sábado, 19 de marzo de 2011

Simat-La Barraca-Pas del Llop-La Casella-Simat

Primer que res, comentar una mica les rutes de les setmanes anteriors, ja que degut a uns problemes tecnics, no han pogut ser publicades en el seu moment.

Ruta dissabte 05/03/2011
Aquest dia, el GPS (Alex)  és va quedar a casa per lesiò, així que no és va poder gravar la ruta, i la ruta va ser, Simat-Pla-Llutxent-Antenes-Simat, però desde el Pla fins Llutxent, anaren per sendes, al igual que desde les Antenes, que les baixaren per la coneguda Senda 600.

La ruta, a part de nova, va ser molt, però que molt accidentada, amb algún bac que altre, i algún bac perillós, però al final tots a casa.

Els dos del Diumenge.
El Diumenge 13/03/2011, encara que no hi havia prevista ninguna ruta, degut a que feia 2-3 dies que no havia parat de ploure. Dos dels nostres membres, eixiren, i feren la ruta ja coneguda, de Simat-La Barraca-Pas del Llop-La Casella-Simat.
La ruta en si, no va tindre ningún incident a comentar, excepte el que tinguerem per clavar-nos per terrenys no aptes per a bicicletes i menys després d'haver plogut tant. Així que acabarem amb les bicicletes, amb uns 10-15 kilos de fang per damunt, això si, amb bon humor pararem i el llevarem com puguerem. I després, a seguir amb la ruta fins casa.
La gráfica es la següent:




1 comentario:

  1. os ha gustado el monasterio de la ruta de ayer? pese a las fallas un pequeño grupo nos acercamos a simat y hoy ,aunque en solitario me he ido a la senda de la pedrusca,muy chula

    ResponderEliminar