Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

jueves, 28 de junio de 2012

Simat-Barraca-Sant Blai-Rafelguaraf-Simat

Ruta realitzada el dissabte 16-06-2012.

Aquesta vegada comencem una mica abans de l'hora de costum, ja que la calor ja comença a apretar.
07,30 del mati i comencem a pedalejar un grupet prou bo d'amics, amb la intencio de fer el pas del llop, però arribat el tan volgut pas del Llop, decidim fer un altre cami, millor dit, una altra senda.
Aquesta senda no te molta complicacio, exceptuant un tram que es algo tècnic, no molt però que tens que controlar prou be, per no fer-li una visita a terra.
Aquesta senda ens porta a la carretera que ve d'Alzira i que tenim que creuar per a anar direcciò cap Carcaixent, i aci rebem una sorpresa, sona el telefon, xeeee al Bill, que voldra? Digues maquina, on Esteu? es que estic tornant de trebllar i m'apeteix agafar un poc la bici.
Estem casi en carcaixent i  esmorçem a Rafelguaraf, vens? Si, ens vegem alli cap a les 10 o 10 i mitja. Molt be.
Així queda la cosa, nosaltres seguim amb el nostre destí.
La pujada cap a Sant Blai, va ser tranquileta, ja que ni teniem moltes ganes, ni el temps ens deixava anar mes forts, ja que començava a apretar la calor.
La baixada de Sant Blai molt be, fins que sentim un crit, eiiiii que he punxat, doncs a reparar s'ha dit, i en un tres i no res, arreglem la roda i cap a Rafelguaraf.
Una vegada arribem a Rafel, alli estava el senyor Bill, que feia un ratet que ens estava esperant.
La tornada fins a Simat la ferem per una xicoteta senda i pel poste de la llum, lloc que seria d'una bellesa espectacular, si no haguera sigut per l'acciò d'algun innombrable, i el seu gust de pegar-li foc al bosc.
El camp de tir en un principi decidirem fer-lo amb tranquilitat, però com sabem que ja anem cara casa, sempre ens animen una mica i posem un ritme endemoniat. jejeje
Les dades de la ruta de hui, son les bàsiques, 58,40 km amb un temps 4 hores 26 minuts. No podem possar mes dades, ja que per errors de recepcio de satel.lits, les dades no son correctes.
Els assistents a la ruta de hui.
Ska
Diego
Voret
Josep
Juanillo
Bill
i
Alex.
La gràfica de la ruta
Gràcies i fins la propera ruta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario