Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

viernes, 15 de junio de 2012

Algun dia arribarem a Bellús?

Ruta realitzada dissabte 09 de Juny de 2012.

Si encara que parega un acudit el titol de la ruta es aixi, algun dia arribarem?
Ja es la tercera vegada que ixim de Simat amb direcciò Bellús i ens quedem sense arribar, ja siga per que es fa massa tart, es compliquen les coses o simplement s'averien les makines.
Aquesta última volta a sigut per culpa d'una averia a la bicicleta del nostre amic Puxolet, el buje, nucleo o jo que se, la qüestio que el pobre Puxolet, no va poder seguir i va tindre que cridar al servei d'assistencia en carretera.
Com tot açò va passar a l'entrada de Quatretonda, doncs decidirem esmorzar al Bar Astur , bar que s'esmorza bastant be i damunt tenim les bicicletes a la cotxera.
Una vegada l'assistencia ja havia carregat la bici i a Puxolet, comencem a pedalejar sense saber cert on anavem, i si fem això? fa molta calor, doncs això? vale va, fem això. i Això era tornar per les canteres.

Així que possem direcciò cap a les canteres, tot anava d'allò mes be, quan al Bill diu, jo conec una senda que va per ahi fins Barxeta, voleu que la provem? Va, i comencem amb la senda, confiats també, perque al GPS ens marcava com un cami, però just quan estavem mes lluny del camí que mai, el GPs deixa de marcar-ho com a cami, i la senda seguia cap amunt, Bill i Ska, carreguen les bicis al coll i comencen a anar cap amunt, Moreno i Alex, decideixen esperar on s'acabava el cami.
Va pujeu que hi ha baixada per l'altra part. Que fem? peguem la volta? aixi que Moreno i Alex decideixen pegar la volta i tornar per on haviem anat. (Dialeg)
Alex- Bill, nosaltres tornem per on hem vingut.
Bill- Va pujeu, que hi han unes vistes xilissimes.
Alex - Dona igual, vos esperem alli baix.
Bill - Doncs si no pujeu, no firmareu al llibre que hi ha aci dalt.
Alex- Firma tu per nosaltres.
Bill- Bueno, doncs espereu-vos alli baix, ara anem nosaltres.
Alex - Ok, moguem mor?
Moreno - anem anem.
Aixì que tornem per on haviem pujat, i arribem on haviem quedat que els esperariem.
Als 20 minuts, apareixen Bill i Ska, que també havien tornat pel mateix cami, ja que no hi havia altra eixida del cim de la Corsà.
Una vegada tots junts, enfilem la segon cantera, i la Pedrusca, amb gana, ja que la calor, cada vegada apretava mes.
Una vegada al Pla, aprofitarem per aanar a carregar una mica d'aigua a la font, i aprofitarem per fer una xicoteta festa de l'aigua, acabarem els 4 banyats de cap a peus, però que amb la calor que feia, ens va vindre be als 4.
La tornada fins Simat, amb molta tranquilitat i pensant on gaudiriem de la cervesseta.

A  la ruta de huí hem fet un total de 49,24 kms(dels quals 25,82 han sigut cap amunt),  amb una altura màxima de 390,91 msnm, amb un desnivell acumulat de 1106,48 mts, i un desnivell màxim del 14,09%.  i un temps total de 5h35m (2h 08m pujant; 1h 15m baixant i 2h12 m parats). 
Si vols el track, fes click aci.
Els assistents a la ruta de hui.
Puxolet
Moreno
Ska
Bill
i
Alex
La gràfica de la ruta.

 Esperem que la proxima vegada que decidim anar a Bellús, ho aconseguim.
Gràcies i fins la propera ruta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario