Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

viernes, 15 de junio de 2012

1ª Ruta guiada pels Amics Btt Simat

Ruta realitzada el dissabte 02 de juny de 2012.

08.00 del mati i a Ka pruden i anna,ja estem tots els que anavem hui a pedalejar, bueno tots tampoc, ja que desde Alzira venien uns quants.
així que comencem a pedalejar cap al pla de corrals, ja que era alli on haviem quedat amb la gent dels Almorsarets, ja que la ruta de hui, nosaltres anavem de guies. Ja tocava, ja.

A les 09.15, comença a apareixer els primers bikers dels almorsarets, i fins 18, mes 6 de nosaltres, un total de 24 amics (que per a ser la primera ruta que planejem, no esta mal el poder de convocatoria, jejeje) amb ganes de passar-ho be.
La ruta que teniem prevista, Pla-Avenc-Pinet-Buixcarro-Alzira o Simat. Així que com ja estavem al pla, enfilem per la pista forestal amb direccio cap a Quatretonda.
El ritme, dins del que cap era bo, ja que no es facil menejar un grup de 24 tios, de totes les edats al mateix ritme, aixi que la unica cosa que ens quedava fer, era anar esperant i reagrupant.

A l'inici de la Senda, dos amics dels Almorsarets, degut a la calor que ja pegava de calent, i que no es trobaven molt be, decidiren seguir cap a Quatretonda, així que els altres, cap a l'Avenc.
La pujada de l'avenc, va ser divertida, a alguns els agrada mes que a altres, però la veritat que tots es divertiren. Una vegada a l'Avenc, es van quedar sorpresos per la fondaria del clot.
Aci decidirem fer un reajust, ja que sabiem que hi havia gent que amb senda no anaven molt be, i va ser que els primers tiraren sense esperar als de darrere i que anaren demanat els entrepans, ja que se'ns havia fet tardet.
La senda desde l'Avenc fins Pinet, a uns els va agradar mes que a altres, i segons comentaris esmorzant, mes de un va anar a terra, bacs sense importancia, però que demostra la duressa d'aquesta senda.
Ja una vegada al bar, bon esmorzar, fresquets, ja que estiguerem dins del bar amb l'aire enxufat.



La tornada, la gent de Simat la decidirem fer per les Antenes, ja que ja apretava de calent la calor, i no voliem fer el camp de tir amb aquesta calor. Així que, just a l'encreuament entre Pla i Antenes, ens ferem unes fotos, ens acomiadarem de la gent d'Alzira i cap a casa.
La tornada sense complicacions, amb bon ritme, ja que tots estavem pensant amb la cerveceta que anavem a fer-nos al arribar a Simat.
A la ruta de huí hem fet un total de 38,34 kms(dels quals 19 han sigut cap amunt), amb una altura màxima de 574,63. msnm, amb un desnivell acumulat de 1006.02 mts, i un desnivell màxim del 15,07% i un temps total de 5h13m (1h 53m pujant; 1h 05m baixant i 2h15 m parats).
Si vols el track de la ruta, fes click aci.

Els assistents a la ruta de hui.
Puxolet
Ska
Paco Linares
Josep Gomez
Richard
Moreno "desde Alzira"
Alex
La gràfica de la ruta

Gràcies i fins la propera ruta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario