Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

domingo, 13 de noviembre de 2011

Simat-Antenes-Sureres-Pinet-Simat

Ruta realitzada el dimarts 01 de Novembre (Dia tot Sants)

Després d'unes semi-vacances cara l'ordinador, he decidit pujar ja les rutes que us dec, en total son tres, així que anire penjat-les d'una en una. jejeje

La ruta comença com de costum a Ka Pruden i Anna, cafenet i pasteta i a pedalejar. Ja comença a notar-se la frescoreta, i això fa que els primers moments de la ruta foren prou tranquilets fins que entrarem en calor.
La pujada fins Barx, com acabe de comentar fou prou tranquileta, xarrant uns amb altres, ja que alguns dels assistents feia unes quantes rutes que no venia.
Una vegada arribem a les "Tan volgudes" antenes, tropecem amb una colla que venia desde Gandia, compartirem una mica d'informaciò i començarem la pujada.
Aquesta pujada, ja la ferem amb mes gana que el port de Simat, i el grup es và estirar una mica, però al final ens esperarem tots a la part de dalt de les antenes. Continuem el nostre camí fins el desviament que ens portaria fins les sureres, i ja comencem a sentir els primers "Cencerros", ja que les vaques ja estan pasturant, així que aneu amb compter si pujeu.
Ja una vegada enfilem el el camí de les sureres, el grup en aquest cas no es va estirar gens, anarem tots juntets fins que comencarem la baixada, on un dels membre va tindre un incident, va punxar. Després de la punxada, passarem pel paratge de les Sureres, i ja es nota que a començat la temporada dels bolets, hi havien mes cotxes que arbres, i una vegada passat el paratge tots seguirem junts fins Pinet, on ens esperava un bon esmorçar.
Després de l'esmorçar, el camí fins casa fou tranquiliet, ja que teniem l'entrepà a la gola, i per eixir de Pinet cara Simat, sols et queda eixir fen pujades, així que pedalada darrere pedalada, ens plantem al Pla de Corrals i del Pla fins casa anarem pel camp de Tir.
Una vegada a Simat, aprofitarem el bon solet que feia, per fer-nos una cervesseta i comentar el dia.

A  la ruta de huí hem fet un total de 37,93kms (dels quals 22,15 han sigut cap amunt),  amb una altura màxima de 700 msnm, amb un desnivell acumulat de 1073,79 mts, i un desnivell màxim del 17,93%.  i un temps total de 4h28m (2h 02m pujant; 0h 46m baixant i 1h 39 m parats).
Si vols el track de la ruta fes click aci.
Els assitents a la ruta de hui.
Richard
Jose "Moreno"
Voret
Ferranet
i
Alex.
Gràcies i fins la propera ruta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario