Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

domingo, 13 de noviembre de 2011

Simat-Pla-Cantera-Genoves-Simat

Ruta realitzada el dissabte 05 de Novembre.

07.30 del matí i comença a apareixer gent a Ka Pruden i Anna, pasteta i cafenet, i la pregunta, Que fem hui?
Com ningú contestava, Ska va dir la ruta i tots darrere.
Comencem a pedalejar cap al Pla de Corrals, i entre el fred i el vent que feia, la pujada va ser molt tranquileta.
Ja una vegada al Pla agafem el camí que ens ortaria fins l'entrada de la senda, per anar fins la cantera. Fent la senda, ens apareix el primer incident, i el que ens acompanyaria tota la volta, un dels membres, li perdia un poc d'aire la roda, i amb les pedres encara lin perdia mes, així que fariem alguna paradeta per a omplir la roda.
Tant la cantera, com després la Pedrusca, foren un plaer, ja que amb les pluges dels ultims dies, les pedres que aquest estiu estaven totes soltes i perilloses, estaven compactades i es feia molt mes facil el passar per alli. Al final de la senda, uns decidiren fer la segona cantera i els altres decidiren seguir pels camins de Barxeta fins Genoves, per aixi poder anar a algun taller a vore si podiem fer algo amb la roda.
Una vegada en Genoves, ens adonarem que la roda per camins asfaltats, no perdia aire, així que no aanrem al taller.
La tornada desde Genoves fins Simat, la ferem per la ruta de la salut, que uneix aquestes dos poblacions.
Ja al Pla de corrals, aprofitarem per veure si hi havien bolets, però ens adonarem, que encara era una mica massa prompte, així que esperarem uns dies.
Aquesta vegada tornarem pels surors, ja que la gent no li apetia fer molt  la pujada del Tir. La tornada pels surors, sense ningun incident, exceptuant, els "cafres" que ens toparem amb bicicleta de carretera, que baixaven fent el cabra i si no ens arrimen un poc a la cuneta, ens hagueren atropellat.
Ja una vegada a Simat, doncs la cervesseta de rigor.
A  la ruta de huí hem fet un total de 44,26 kms (dels quals 22,53 han sigut cap amunt),  amb una altura màxima de 371,71 msnm, amb un desnivell acumulat de 983,43 mts, i un desnivell màxim del 10,32%.  i un temps total de 4h07m (1h 38m pujant; 1h 02m baixant i 1h 26 m parats).
Si vols el track de la ruta, fes click aci.
Els assistents a la ruta de hui.
Paco "Moreno"
Josep
Ska
Angel "Mendoza"
i
Alex.
La gràfica de la ruta.

Gràcies i fins la propera ruta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario