Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

lunes, 17 de octubre de 2011

Agermanament entre penyes.

Ruta realitzada el Dissabte 15 d'Octubre de 2011.

Eren les 07.15 del matí i com de costum a Ka Pruden i Anna, cafenet pasteta, i a carregar les bicicletes dins del cotxe, que huí ixim d'un altre lloc, de quin? D'Alzira ja que haviem quedat amb els nostres amics de la Penya Almorsaret.
Així que faltaven uns minutets per les 08.00 i arribem al punt d'encontre, primera impressiò, com si forem amics de tota la vida.
Comença la ruta, i ho fem pels camins d'horta d'Alzira, amb direcciò cap a Monserrat. Els primers kms de la ruta, foren per camins, i en vingueren molt be per a calfar les cames, ja que al menys la gent de Simat estem mal acostumats, ja que encara no hem eixit, ja estem pujant  i això les cames ho noten molt.
Passem per les poblacions de L'alcudia, Carlet i molt a prop d'Alfarp, i aci ens on comença la primera zona de muntanya, uns camins molt bons de fer, això si, amb alguna que altra pujadeta que ens trauiren els primers colors.
Aquestos camins, sendetes ens portarien fins la poblaciò de Monserrat, lloc on a part d'esmorçar, puguerem vore un tram de Duatlò, ja que un dels components havia punxat, i per no fer esperar a tot el grup, es va pegar una carrera fins el bar.
Després d'esmorçar i arreglar la punxada, i tots dalt de les bicis, amb intenciò de tornar cap a casa, últim incident, una altra punxada, així que tots a raonar mentre uns arreglaven la punxada.
La tornada va ser espectacular, exceptuant un tram on algun "Innombrable" li havia pegat foc a una muntanya no fa molt de temps.
Eixim de Monserrat amb direcciò a Montroi i al poc de temps, comença la pujada per a clavar-nos en un lloc molt però que molt xulo, unes sendetes de pujada i ens plantem a una pista forestal que ens portaria fins la senda anomenada "Barrac de la Muntanya", no sabem si per un error tipografic o que es diu així "Barrac".
Aquesta senda la gaudirem tots moltissim, ja que era una senda molt bona de baixar, amb algun tram tècnic, però que a la fi, tots els participants la gaudirem moltissim.
Una vegada eixirem d'aquesta senda, agafarem el mateix camí pel qual haviem vingut, camí que deixariem a la poblaciò de Carlet, per a endinsar-nos a una senda al Riu Magre, senda que no abandonarem fins casi Algemesí. Una vegada deixarem la senda, ja sols ens quedava arribar a Alzira, destí al que arribarem passant 15 minuts de les 14 hores.
A  la ruta de huí hem fet un total de 77,73kms (dels quals 39,27 han sigut cap amunt),  amb una altura màxima de 271,71 msnm, amb un desnivell acumulat de 704,65 mts, i un desnivell màxim del 12,86%.  i un temps total de 6h16m (2h 27m pujant; 1h 53m baixant i 1h 56 m parats).
Si vols el track de la ruta, fes click aci.
Els assitents a la ruta de hui.
Jose "Moreno"
Paco Llinares
Oscar "Ska"
Josep
i
Alex
Junt els 8 membres de la penya Almorsaret.
La gràfica de la ruta.
 
 Moltíssimes  gràcies a tots els membres de la Penya Almorsaret, per la magnífica acollida que ens han fet, ens han fet sentir-nos com en casa.
Fins la propera ruta. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario