Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

lunes, 13 de junio de 2011

Simat-Pla-Avenc Llutxent-Quatretonda-Sendes-Pla-Simat

Ruta realitzada el Dissabte 11 de Juny de 2011.

07.30 del matí,  en casa Anna i Pruden comença a apareixer gent amb la bicicleta, fins 9 (un record) suposse perque com era el dia de la foto oficial i estrena dels trajes, la gent voldria apareixer. jeje


08.00 Comencem a pedalejar cap al Pla de Corrals, i encara no portariem ni 20 minuts dalt la bici, quan el nostre company Fede, trencà la seua cadena, intentem reparar-la, però al vore que no podem, decideix anara-se'n cap a casa, sort que era tot baixada, això si, abans d'anar-se'n aprofitem per fer la foto de la gent que hi haviem anat, estava prevista a l'esmorçar, però la tinguerem que fer allí.
Seguim cap amunt, i dos xics de Tavernes, decideixen juntar-se amb nosaltres, ja que també hi anaven cap a Quatretonda.
Una vegada al Pla de Corrals, agafem unes sendes que ens portarien fins la Font, i d'alli cap al camí que uneix el Pla amb Quatretonda.
Ja casi acabant aquest camí, ve el caminet que ens portaria fins l'Avenc, i aci el grup es parteix en 2, els que volien fer l'Avenc i els que decidiren seguir pel mateix cami, així que decidim vore'ns ens el bar per esmorçar.
Després d'esmorçar, tornem per un altre cami, bueno, es el mateix, però hi ha un troç que es fa per sendes.
Les sendes que hi fem, al principi les fem amb la bicicleta al costat, ja que eren impossibles de pujar sense baixar de la bici. Una vegada eixim d'aquesta senda, uns decideixen anar per una senda prou tècnica ialtres per una altra menys tècnica, així que quedem en vore'ns a la Casa de la Bastida.

Una vegada ens reagrupem tots a la casa, seguim el nostre cami fins Simat.

A  la ruta de huí hem fet un total de 49,77kms (dels cuals 24,64 han sigut cap amunt),  amb una altura màxima de 485,60 msnm, amb un desnivell acumulat de 1032,46 mts, i un desnivell màxim del 13%.  i un temps total de 5h45m (2h 05m pujant; 1h 08m baixant i 2h 32 m parats).
Si vols el track de la ruta, fes click aci.
Els assistents a la ruta de hui:
Ska
Richard
Diego
Moreno
Lauren
Paco
Jose
Fede (fins que trencà la cadena)
i
Alex.
La gràfica de la ruta.
Gràcies per passar i fins la propera ruta.

 

2 comentarios:

  1. Molt xulo el grup i també els conjunts. Lo de número de biker´s Alex, aixó es normal, a voltes van tots i a voltes cap, lo bonico es compartir sempre en algú cada eixida, un abraç i enhorabona per el blog, Btt Portisel.

    ResponderEliminar
  2. hola companys,que buena pagina os habeis montado,trajes nuevos y rutas de escandalo,asi me gusta que la pasion por este deporte no os detenga.un saludo txema..!!!!

    ResponderEliminar