Simat de la Valldigna

Simat de la Valldigna
Simat de la Valldigna

domingo, 10 de abril de 2011

Simat-Pla-Genoves (per L'Avenc)-Llutxent-Antenes-Simat

Ruta realitzada diumenge 10/04/2011

07.30h del matí, al lloc de sempre, cafe i pasteta, i sols vegem que erem dos, així que no hi havia molt que discutir.
08.00h, comencem a pedalejar direcciò Pla de Corrals, a un bon ritme, i en poquet de temps dalt, baixem i agafem la pista que ens portaria fins Quatretonda, ja que la intencio era anar fins Quatretonda i d'alli ja voriem on anar.
El dia anava molt be, bon ritme, bon oratge, rodejat de natura, i de sobte, pufffffffff, un soroll que no ens a agradat gens, efectivament, el senyor Moreno havia punxat, així que paren per a arreglar-la, peró ens donem compter, de que ni Moreno ni tampoc Oscar, portaven unflaora, així que buscant un lloc on hi havia cobertura per poder cridar a algu, però per aquells paratges, hi ha de tot, menys cobertura, jejeje
Sort que es una pista amb prou de trànsit de btt, i als 5-10 minuts d'estar allí parats, han passat uns xics, els quals ens han deixat la bomba.
Ja tot solucionat, seguim amb la nostra ruta, i al poquet de tornar a estar pedalejant,Oscar, proposa anar a Llutxent per una senda que ell coneix.

Senda molt xula, amb prou dificultat, tant cap amunt com de baixada, algun que altre incident (bacs) i ens plantifiquem a Llutxent, per gaudir de l'esmorçar.
Després de l'esmorçar, ens dirigim cap a Pinet, per agafar el camí que ens porta fins les Antenes de Barx, i una vegada a les Antenes, sols ens quedava gaudir de la baixada, tant de les Antenes com del port de Barx.

A la ruta de huí hem fet un total de 44,89 kms, amb una altura màxima de 571 msnm, amb un desnivell acumulat de 1.105 mts, i un desnivell màxim del 13,55%.  i un temps total de 4h 42m (2h 04m pujant; 1h 11m baixant i 1h 27m parats).
Si vols el track, fes click aci.
Els assistents a la ruta de hui
Moreno
i
Oscar "SKA".
La gràfica de la ruta.

Gràcies i fins la propera eixida.

1 comentario:

  1. ¿que tal amigos? siempre marcando buenas rutas por vuestra estupenda zona .una ruta guapa y de nivel esta ultima,la verdad es que os seguimos en la distancia... abrazos!!!

    ResponderEliminar